Prije otprilike desetak godina, poseban incident s ATP turnira održanog u Rio de Janeiru postao je glavna tema priče. Incident se vrtio oko mlade djevojke koja je zapela za oko Rafaelu Nadalu, a vijest o tome obišla je cijeli svijet.

Tijekom mečeva Rafaela Nadala protiv Alberta Montanesa u osmini finala, Joaoa Souse u četvrtfinalu i Pabla Andujara u polufinalu, Fernanda Maija je bila odgovorna za stajanje uz Rafinu klupu i pružanje pomoći kao skupljač loptica.

Pokušaji Nadala da potajno promatra 26-godišnjeg Brazilca tijekom njihovih mečeva postali su viralna senzacija na internetu, ali su njegovi pokušaji na kraju bili neuspješni.

Fernanda, poznata po svojoj ljepoti, privukla je pažnju sportskog svijeta i svoju popularnost iskoristila u najvećoj mogućoj mjeri.

https://www.instagram.com/reel/CsH-AJDLbSX/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3f2168c5-672a-431a-95db-447340d13341

Nakon što je dobila razne uloge u karijeri, stekla je mjesto voditeljice na kanalu SBT Esporte Rio, komentatorice na De Primeira Radio MixFM, te ovlaštene glasnogovornice omiljenog tima stadiona Botafogo, poznatog kao “Nilton Santos”.

Godine 2018. rodila je svoju prvu kćer po imenu Roberta, nakon udaje za osobnog trenera Juniora Carellija.

Posebno je intrigirano ime kojim je nadjenuto njezino drugo dijete. Točnije, djevojčica koja je na svijet stigla 2021. godine krštena je Rafaelom, po poznatom sportašu Nadalu.

U galeriji pogledajte današnji izgled 35-godišnje Fernande.

Oglasi - Advertisement