Treće dijete Veljka i Bogdane Ražnatović je na putu, a riječ je o još jednom dječaku. Kako smo ranije objavili, njihovu obitelj već čine Željko i Krstan, a sada će u svoje živote primiti i malog Ilijana.

Bogdana Ražnatović otvoreno govori o početku veze sa sadašnjim suprugom. Izražava da je njihov susret za nju bio poseban i značajan.
Proces upoznavanja s Veljkom bio je izuzetan od samog početka. To je na kraju rezultiralo izuzetnom vezom i uspostavljanjem izuzetnog partnerstva i obitelji, što je za nas veliki blagoslov. Početak njihove veze inicirao je njezino odbijanje njega, koje se temeljilo na njezinom poznavanju njegova karaktera. Međutim, ovaj čin samo je povećao njegovu želju za njom. Ta je želja kasnije prerasla u intenzivnu ljubav, kako nam je ispričala.

Bogdana je izrazila ljubav prema svom suprugu Veljku, navodeći da je on najvažnija osoba u njenom životu i da joj ništa ne smeta. Ona obožava njegovu pažljivu, nježnu prirodu punu ljubavi i njeguje svaki aspekt njihovog zajedničkog života. Kao supruga i majka, osjeća se ispunjeno i zadovoljno u spokojnom i lijepom životu koji dijele.

Njihov početak može se pripisati Anastasiji, koja se smatra “krivcem” situacije.

Zaista je činjenica da sam odigrao ključnu ulogu u upoznavanju Veljka i Bogdane. Dok sam bio na Kopaoniku, ugledao sam Bogdanu, ženu koju nikad prije nisam upoznao, i odmah me zadivila njena ljepota. Prišao sam joj i rekao joj da bi bila izvrsna partnerica za mog brata, koji je često bio nestalan i trebao mu je netko da ga kazni. Unatoč činjenici da su bili stranci, pristala je. Kad su se prvi put sreli, zadirkivala ga je, na njegovo iznenađenje, jer je navikao da mu se žene umiljavaju. No, ponovno sam ih upoznao, savjetujući joj da bude blaža s njim, i od tada su nerazdvojni. Anastasija je jednom prilikom ispričala ovu priču.

Oglasi - Advertisement