Pjevačica Severina za doček Nove godine održala je zadivljujući nastup u Kotoru.

Sinoć je u šarmantnom kotorskom Starom gradu talentirana pjevačica Severina održala zadivljujući nastup koji je ostavio dojam na publiku.

U jednom slučaju, surađivala je s bendom kako bi izvela zadivljujuću izvedbu pjesme “Ivanova korita”, a potom je izjavila:

Ne dajte Crnu Goru.

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama i proširila se poput šumskog požara.

 

 

 

 

Dnevni horoskop:

Ovan

 

LJUBAV

Kada je riječ o stvarima srca, uvijek treba biti spreman na nepredviđene susrete i situacije koje ljubav donosi. Moguće je otkriti ljubav na najnevjerojatnijim mjestima. Ako trenutno niste vezani, svjesno se potrudite prihvatiti nove veze u svom životu i dopustite svom srcu da vas vodi na tom putu.

POSAO

Na ovaj dan, imperativ je da u potpunosti prihvatite svaki aspekt svog posla, čak i one zadatke koji možda nisu vaša preferencija. Ne bježite od ispunjavanja obaveza koje vam možda neće donijeti istu razinu užitka. Svaka radnja koju poduzmete igra vitalnu ulogu i pridonosi vašem razvoju kao profesionalca.

ZDRAVLJE

Značaj astralne energije leži u njezinom naglasku na postizanje ravnoteže u svim aspektima vašeg života, posebice u pitanjima zdravlja. Ključno je ne zanemariti manje primamljive aspekte svoje dobrobiti. Pravo opće zdravlje proizlazi iz pronalaženja skladne ravnoteže između tijela i uma.

 

BIK

 

LJUBAV

Kada je riječ o stvarima srca, tražite ljepotu koja se nalazi u najmanjoj gesti. Usmjeravanjem vašeg fokusa na zamršenosti, vaš odnos ima potencijal produbiti i imati još veći značaj. A za one koji trenutno nisu vezani, budno pazite na slučajne susrete koji mogu obećati duboku i jedinstvenu vezu.

POSAO

Pristupite svom poslu s novom perspektivom. Iako određene dužnosti možda u početku neće izazvati entuzijazam, važno je prepoznati važnost svakog aspekta. Potražite užitak u svakodnevnom i otkrijte skrivene dragulje unutar poznatog.

ZDRAVLJE

Pazeći na suptilne promjene u vašoj svakodnevnoj rutini, možete njegovati napredno stanje blagostanja. Možda je prikladno usvojiti nove prakse ili se odvažiti na alternativne metode očuvanja svog zdravlja. Najsitnije pojedinosti često daju značajne rezultate.

BLIZANCI

 

LJUBAV

Da biste iskusili rast u stvarima srca, neophodno je uključiti se u proces “obnove”. Pomno promotrite svoja romantična iskustva i suočite se sa svim dugotrajnim brigama. Poticanjem otvorenih linija komunikacije i težnjom za skladom unutar odnosa, otvorit ćete put transformativnom i povoljnom razvoju.

POSAO

Dok prihvaćate sadašnji trenutak na svom poslu, ključno je ostati svjestan istine. Ostanite fleksibilni i prilagodite se neprestanim preprekama koje se pojavljuju. Nastojte pronaći skladnu ravnotežu između svojih obaveza na radnom mjestu i vlastite osobne dobrobiti.

ZDRAVLJE

Dobrobit vašeg tijela i duha je ključna briga. Vodite računa o svom ukupnom fizičkom i emocionalnom blagostanju. Nema boljeg vremena od današnjeg da krenete na ovo putovanje iscjeljenja.

 

RAK

 

LJUBAV

Stabilnost je ključni element u stvarima srca. Tijekom ove faze morate se svim srcem posvetiti njegovanju svojih odnosa i usmjeravanju svoje energije u izgradnju čvrstih temelja za ljubav. Održavanjem postojanog pristupa, njegovat ćete duboku vezu sa svojom drugom osobom.

POSAO

Održavanje osjećaja smirenosti ključno je na radnom mjestu. Nadolazeći tjedan predstavlja vrijeme mira, kao i šanse za uspostavljanje stabilnog radnog okruženja. Dosljedno ulaganje napora i postavljanje dobro definiranih ciljeva otvorit će put prema postizanju željenog osjećaja sigurnosti.

ZDRAVLJE

Otkrivanje metoda za opuštanje i oslobađanje od stresa može dovesti do značajnog poboljšanja vašeg općeg blagostanja. Odvojite trenutak da istražite razne tehnike opuštanja i dajte prednost brizi o sebi. Postizanje unutarnjeg mira ključno je za njegovanje fizičkog i emocionalnog zdravlja.

Oglasi - Advertisement