Događaj je brzo postao viralan i počeo kružiti raznim platformama društvenih medija.

Tijekom nastupa u Austriji, pjevač Šerif Konjević doživio je prilično neugodan incident.
Tijekom njegove izvedbe njegove popularne pjesme, jedna se osoba hrabro probila na pozornicu i pjevaču na čelo zalijepila novčanicu.

Nakon što je šerif shvatio događaje koji su se odvijali, brzo je nasrnuo na obuzdanog mladića, izdajući pritom naredbe.

“Nemojte me podvrgavati takvom tretmanu. Odbijam ikome dati privilegiju da mi pljune na čelo”, izjavila je pjevačica prije nego što se neprimjetno vratila na njihov zadivljujući nastup.

Događaj je brzo postao viralan i počeo se širiti na raznim platformama društvenih medija.

Prema pisanju Blica, Šerif Konjević, poznati pjevač, slovi za kralja bakšiša. U nedavnom intervjuu govorio je o golemom financijskom uspjehu koji je postigao kroz svoje pjesme.

U emisiji “Nikad nije kasno” Konjević se zahvaljuje na svojim autentičnim pjesmama koje godinama krase estradu. On priznaje blagoslov glasa koji dobro funkcionira, prepoznajući ga kao dar. Kada je riječ o njegovim nastupima, ističe da u njemu uživa jednako kao i svaki drugi pojedinac. Ne izdvajajući nikoga posebno, Konjević izražava ljubav i divljenje prema mnogima, ističući važnost međusobnog poštovanja i lijepog ponašanja. On čvrsto vjeruje da pjesma ima moć prenijeti emocije i iskustva koja se ne mogu ponoviti ni na koji drugi način.

On se dotakao i bakšiša sa privatnih veselja.

– Ne volim o tome da pričam. Ja kada dođem u restoran da ručam, ja zovem konobara prvo da ga počastim. Ako mene neko počasti, svi mi volimo novac na neki način živimo od toga, ali svi u javnosti to potenciraju zbog snimaka sa svadbi, ali mi nemamo sa tim veze. Oni daju taj novac, oni nešto muljaju sa tim parama, ja ne znam niti me interesuje. Ja imam svoj honorar, ja dam sve od sebe i to je to – objasnio je Šerif.

Oglasi - Advertisement