Prometna nesreća u kojoj su sudjelovali popularni bračni par Nikolina i Saša Kapor u mjestu Drnjača i nakon sedam godina ne prestaje biti tema razgovora.

Nakon traumatičnog događaja, konkretno prometne nesreće u kojoj je sudjelovao Đorđe, Nikolina je istaknula kako je važno ostaviti si vremena za prilagodbu i prilagodbu na neugodna iskustva kroz koja je prošao.
Nikolina je naglasila da postoje određeni izazovi i strahovi koje pojedinci mogu teško svladati, a za koje je potrebno značajno vrijeme. No, istaknula je kako je važno ustrajati i nastaviti napredovati. Kao i svaki drugi aspekt života, to je proces koji zahtijeva vrijeme i sposobnost prilagodbe i kretanja kroz njega na nov način.

Prije skoro deset godina, u srpnju 2015. godine, u mjestu Drinjača kod Zvornika dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su ugroženi životi sve tri osobe. Od tada se bore s dugotrajnim posljedicama traumatičnog događaja.
Događaj je trajno utjecao na psihičko stanje skladnog para, posebice na Nikolinu koja je zbog proživljene traume teško podnosila duge vožnje automobilom.

Kapor je nakon stravične nesreće izrazio duboku zahvalnost osobama koje su pružile pomoć i spasile im živote. Dan nesreće opisao je kao drugi rođendan, priznajući da ih je Bog čuvao i čuvao. Stres od incidenta ostavio je Nikolinu bez teksta, a nije se htjela odvojiti od sina. Sam Kapor zadobio je lakše ozljede. Idući dalje, obećali su da će uvijek zastati i izraziti svoju zahvalnost kad god prođu pored mjesta gdje im je pružena pomoć.
Vješto upravljajući svojim automobilom i sletjevši s njim u rijeku Drinu, za dlaku su izbjegli katastrofalan sudar s vozačem kamiona koji je prevozio stoku 2015. godine. Srećom, brzom akcijom ribara u blizini osigurano je njihovo hitno spašavanje.

Srećom, prozor automobila već je bio otvoren, pa je Kapor brzo spasio sina Nikolaja stavivši ga u krilo, dok ga je Nikolina kroz prozor hrabro bacila spasiocima.

Nakon intenzivnog iskušenja kroz koje su prošli, trebalo im je nekoliko godina da povrate snagu i prevladaju dugotrajne posljedice ovog potresnog incidenta.

Oglasi - Advertisement