Rada Manojlović je odbila da priča o svom bivšem dečku Harisu Berkoviću, sa kojim je bila šest godina, zbog čega nikada nije otkrila tačne razloge za raskid. Ipak, konačno je odlučila da prekine ćutanje, čime je prekinuta nedavna nagađanja o tome da li ju je pevač prevario.

Pjevačica je tek sada otkrila zašto se njena veza sa Berkovichom razlikuje od ostalih veza:

– Poslednja veza je jedina koja nije raskinula zbog treće strane. Kad pomislim na drugu osobu, a tada imam partnera, ovo je već prevara, volim da budem pošten igrač, zato odmah prestajem. Kad god razmišljam o drugim ljudima, to znači da nešto nije u redu sa mojom trenutnom vezom. Inače, muškarci uvek traže mir, ali ja ne, ja nikako ne volim mir – rekla je Radha Manojlović za “Zvezdu”.

Podsjetimo, pjevačica je prekinula vezu sa Milanom Stankovićem, sa kojim je sada u dobrim i prijateljskim odnosima, pošto je putem sms poruka komunicirala sa Miomirom Gajićem, koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama. Počela je tajna ljubavna veza i ostavila ga pjevač Harris Berkovich. Međutim, veza je takođe prekinuta i svi su želeli da znaju ko je bio ili će biti Radhin novi izabranik.

Inače, Rada Manojlović je pred povratkom na fakultet koji je napustila pre 16 godina, kada je muzičku karijeru započela takmičenjem “Zvezde Granda”.

To je, kako kaže, danas veoma popularna pevačica, 2007. godine je bila student ekonomije na Državnom univerzitetu u Kragujevcu, zatim je prestala da studira i to joj je odlično išlo, zbog njene pevačke karijere.

Oglasi - Advertisement