U trudnoću pjevačice Marije Šerifović, koja je nedavno na svijet došla beba, bila je upletena surogat majka.

Nakon što je u klinici u Los Angelesu rodila unuče, Marijina majka Verica Šerifović nedavno je izrazila svoje emocije i razmišljanja o tome da postane baka.

Verica je radosno uzviknula: “Ispunjena sam neviđenom srećom! Rođenje mog unuka donijelo je nemjerljivu radost u moj život! Dok trenutno boravim u Americi, suzdržat ću se od otkrivanja bilo kakvih daljnjih detalja. Moja jedina namjera je podijeliti svoju ogromnu ponos sa svima i neka znaju koliko sam presretna.
Ponavljamo, Marija Šerifović pripovijeda o dugom i mukotrpnom putu od čežnje za roditeljstvom do radosnog dolaska vlastitog djeteta. Njezina nepokolebljiva odlučnost da postane majka gurala ju je kroz ovo izazovno putovanje.

U prošlosti sam bila podvrgnuta zahvatu uzimanja jajnih stanica i kasnijeg formiranja embrija. Nakon niza genetskih ispitivanja otkriveno je da posjedujem tri snažna embrija. Tako je Mario nastao. Na pitanje koliki je značaj očinstva djeteta i ima li ono ikakvu važnost, Marija odgovara:

Kao rezultat ugovora o povjerljivosti, ne mogu vam otkriti sve detalje; međutim, mogu vas uvjeriti da će Mario biti u potpunosti obaviješten kada dođe odgovarajući trenutak.

Oglasi - Advertisement