Taj mučenik će nastradati jer je izabrao najgore mesto

Postoji ona stara, dobra izreka “Sečeš granu na kojoj sediš”, za čoveka koji je sam sebi najveći neprijatelj.

Takođe, izreka važi i za čovek koji ne spada u najinteligentnije. U svakom slučaju ovde imamo četvoricu tipova koji sede na granama, doduše, jedan nema testeru.

On je prvi sleva. Tip pored njega mu radi o glavi, a treći obojicu hoće da sredi, pa ga komotno možemo nazvati velikim đubretom.

Dakle, ostaje nam četvrti, koji odgovara gorepomenutoj izreci. Rekli bismo da je on najgluplji.

 

 

 

Dobro došli u mjesečni horoskop za prosinac 2023.!

Ovan
U tekućem mjesecu, Mars u Strijelcu zauzima istaknutu poziciju, uvodeći revitalizaciju vašeg bića. Ova revitalizacija dodatno je pojačana prisutnošću Merkura i Sunca, koji prolaze kroz ovaj horoskopski znak. Infuzija ovih energija ulijeva u vas osjećaj optimizma i radosti, vodeći vas prema uspjehu u svim vašim nastojanjima. S novopronađenim samopouzdanjem, imate moć preuzeti kontrolu nad vlastitim postojanjem. Međutim, važno je priznati izazove koji proizlaze iz Jarca. Umjesto da na te prepreke gledate negativno, shvatite da one služe svrsi da vas odvrate od odluka koje bi vas odvele u slijepu ulicu, iz koje bi se izvlačenje pokazalo teškim.

bik
Početkom mjeseca utjecaj planeta u Škorpionu donosi osjećaj smirenosti i veću sklonost upuštanju u razgovore. U svojim najpovoljnijim danima životu pristupate s pozitivnim pogledom, gotovo na granici optimizma! Nažalost, ovo ugodno stanje bit će kratkotrajno, sve dok Venera ne uđe u Škorpiona 5. prosinca. Ipak, imate sposobnost izbjeći podlijeganje njenim zamkama koje često vode izazovima u životu. Da biste trijumfirali, pristupite rizicima s osjećajem lakoće i udobnosti. Otkrijte privlačnost u novom. Prihvatite bez grižnje savjesti poremećaje u svom okruženju koji predstavljaju izazov vašim uobičajenim rutinama. Ako vam to uzrokuje ikakvu nelagodu, budite uvjereni da ove manje promjene neće dugo trajati, jer će se sve na kraju vratiti na svoje pravo mjesto.

Blizanci
Kombinirani utjecaji Riba i Strijelca ovog mjeseca pojačavaju disharmoniju koju doživljavate, zbog čega se osjećate zarobljeno i stagnirajuće. Ovaj neugodan osjećaj potiče snažnu želju za bijegom na bilo koji način. Dok neke metode mogu dati pozitivne rezultate, druge će se pokazati štetnima. Mudro je tražiti osjećaj slobode u svojim postupcima, ali budite oprezni u primjeni strategija koje bi vam se mogle izjaloviti. Umjesto toga, usmjerite pozornost na prilike koje obećavaju budućnost.

Rak
Ulaskom Venere u Škorpiona brzo se rješavaju nevolje koje su vas mučile početkom mjeseca. Ovaj nebeski tranzit ispunjava vas neviđenom odlučnošću i potiče vašu želju da ostvarite svoje ambicije. Hitnost da se iskoriste prilike i prihvati pomoć utjecajnih pojedinaca postaje očita. Svi potrebni elementi za uspjeh su vam nadohvat ruke, ali morate se suočiti sa svojim unutarnjim borbama. Zašto? Jer od 2. do 23. Merkur boravi u Jarcu, ulijevajući u vas osjećaj sumnje. Vaš trijumf ovog mjeseca ovisi o vašoj sposobnosti da bez sumnje vjerujete svojim riječima i djelima. To postaje posebno ključno nakon 14. prosinca, kada Merkur počinje svoje retrogradno kretanje.

Lav
Blagotvorni utjecaji Marsa i Sunca u Strijelcu, uz povremene posjete Merkura, donose val pozitive, sreće i nadasve optimizma. Ako ste doživjeli bilo kakvu tjeskobu ili nelagodu zbog nedavnih događaja ili interakcija, ove energije će vam donijeti veliku radost. Nadalje, inspiriraju vas da se koncentrirate na ono što vam uistinu donosi uspjeh. Međutim, željeni rast i širenje koje tražite još uvijek su ometeni prisutnošću Urana i Jupitera u Biku. Ovu odgodu dodatno pojačava utjecaj Venere u Škorpionu od 5. do 29. prosinca.

Oglasi - Advertisement