Nakon razornog osobnog gubitka i srceparajuće smrti njezina sina, Lejla Leky, talentirana pjevačica, pronašla je utjehu i svrhu u svom povratku na pozornicu. Sa svojim darom da uzdiže i umiruje druge kroz glazbu, krenula je u svoj prvi nastup nakon tragedije, koji se održao u užurbanom trgovačkom centru u Bosni.

Pred očaranom publikom od 1000 žena, Lejla je uputila dirljivu posvetu svom voljenom djetetu, a glas joj je bio ispunjen i tugom i ranjivošću. Svjedočite emocionalnoj snazi ​​ovog trenutka kroz videozapise u nastavku.

 

 

 

 

Ispovijest dana :

Maloprije sam promatrao svog oca kako zamata božićne darove. Ovi posebni darovi bili su namijenjeni njegovim unucima, potomcima mog brata. Prilično je impresivno koliko unaprijed planira, s obzirom na pedantan proces koji poduzima. Provodeći dobrih trideset minuta pomno birajući svaki artikl iz trgovine, vrlo pažljivo skida etikete s cijenama sa sićušnih igračaka. U slučajevima kada se oznake pokažu tvrdoglavima, on ih marljivo prekriži flomasterom. Odabir odgovarajućih torbi također nije mala stvar – on uzima u obzir faktore poput boje, natpisa i očuvanosti. Dok pakira pet malih igračaka, tom zadatku posveti još barem pola sata. Zanimljivo, odlučio ih je ne zamotati u papir. Cijeli ovaj proces je nedvojbeno dirljiv, sve dok se ne podsjetim da je i on otac. Ne mogu a da se ne prisjetim da nikada nije učinio ništa slično za mene kad sam bio u tim godinama. Zapravo, ako sam potpuno iskrena, nikad to nije učinio za mene u bilo kojoj dobi. Darove koje bi dao bili su jednostavno radi izgleda, na brzinu kupljeni dan prije kako bi mogao tvrditi da je dobio nešto za mene. Nije bilo važno jesam li istu stvar dobio prethodne godine ili godinu prije toga. Činilo se da nikad nije mario za dugotrajne cijene ili vrstu vrećice ili pakiranja koje je koristio da mi ih predstavi. Je li poruka na torbi bila veselo “Sretan Božić” ili slavljeničko “Sretan rođendan”? Iako mu je polovica promakla, nije važno je li vrećica savršeno netaknuta ili je omot zgužvan. Odbijam da me muči nesreća; umjesto toga, želim da djeca dožive čistu radost sa svojim darovima. Ipak, moram priznati da me sve to pomalo melankolično budi.
Oglasi - Advertisement