Ove subote Jelena Karleuša se prvi put pojavljuje u emisiji “Divan show” u studijima Kurir televizije.

Estradna zvezda je očigledno bila dobro raspoložena i otvorena za sve teme, a društvo joj je pravio dugogodišnji kolega i prijatelj Dejan Milićević.

Dejan je evocirao i uspomene na spot za duet “Preživeću” koji je snimio sa Jelenom.

– Nikad neću zaboraviti, snimali smo ispred “Bigza” – a onda se uključila i pevačica:

– Šta smo Dejan i ja radili i snimali? Moj prvi duet i muzički spot su zaista pokazali da sam spreman na sve. Ovaj čovjek me je lako uvjerio da usred zime šetam, hodam gol i stopiram među gazelama. Niko se nije zaustavio, pa ni policijski auto koji je prošao ispod papučice – uz osmeh je rekla Jelena.

Pevačica je otkrila i da trenutno nema direktan kontakt sa suprugom Duškom Tošićem.

– Srpski narod voli da se bavi mojim ličnim životom i brakom. Nažalost. Sa suprugom Duškom sam razgovarao preko dadilje i djece. I advokati. Dusko je lep, zgodan muškarac – šokirana je Jelena, a zatim otkriva da je niko ne juri. – Neće me proganjati muškarci, a neće ni žene. Kada ste tokom godina naučili da dobijete udarac u glavu kao u boksu, razumete stav boksera. Privatno, ja sam ženska duša. Privatno sam fin, i nežan, drag i ljubazan…sušta suprotnost onome što moji dragi gledaoci misle o meni. Tada će ljudi imati predrasude, niko me neće poljubiti, niko mi neće dati šampanjac. Pročitao sam sve u novinama i dali su šampanjac nekim starletama. Kako to da nikad nemam nikoga? ! – pitao je JK.

Oglasi - Advertisement