Ni godinu dana nakon transfera u Al-Nassr, Cristiano Ronaldo (38) dobio je statuu u Saudijskoj Arabiji. Ipak, neki obožavatelji nisu mogli ne primijetiti njegovu frizuru koja je nevjerojatno podsjećala na onu Lionela Messija.

U spomen na Portugalca, u Rijadu je izrađena voštana skulptura koja je svečano otkrivena u muzeju posvećenom Ronaldu.

Ronaldo je bio prisutan na otkrivanju statue zajedno sa svojim starijim bratom i sestrom. Dok je pozirao za nekoliko fotografija s kipom, određeni aspekt kipa izazvao je pomutnju na društvenim mrežama, što je dovelo do široke kontroverze.

Video statue pogledajte na linku ispod:

This is My Story. From Madeira to Saudi Arabia my CR7 Signature Museum now open in Riyadh. 🇸🇦💪🏽 #CR7SignatureMuseum… | Instagram

Počeli su pljuštati komentari o frizuri kipa, koja nevjerojatno podsjeća na onu koju je prije nosio Lionel Messi.

Kada se na prvi pogled pogleda, njegov izgled više sliči Messiju nego dotičnoj osobi.

Čini se da je kip kombinacija obilježja Messija i Ronalda, s otprilike pedeset posto sličnosti svakom igraču.

Bratova visina odgovara Messijevoj visini.

Na Twitteru je nekoliko ljudi izrazilo svoje mišljenje o statui, a neki su izjavili da podsjeća na Messija, ali bez njegove prepoznatljive brade.

Dio pojedinaca iznio je mišljenje da crte lica i frizura kipa podsjećaju na Paula Dybalu. Suprotno tome, skupina navijača tvrdi da statua Ronalda ima nevjerojatnu sličnost s ikonom NFL-a, Tomom Bradyjem.

Nedvojbeno je da su u čast proslavljenog portugalskog sportaša podignute brojne statue. Ipak, sigurno je da nitko neće dobiti toliku osudu kao kip koji je otkriven u zračnoj luci Madeira 2017.

Nakon 15 mjeseci bista Ronalda je zamijenjena jer prethodna nije nimalo podsjećala na nogometaša.

Oglasi - Advertisement