Vaš interes za prirodne metode čišćenja organizma od parazita i normalizacije tjelesne težine uključuje upotrebu lanenog sjemena i karanfilića.

Ova metoda se zasniva na ideji da konzumiranje velikih količina slatkog može stvoriti uvjete u tijelu koji pogoduju razmnožavanju parazita, što dovodi do povećane težine i žudnje za još više slatkog. Evo sažetka metode:

Uzroci žudnje za slatkišima:
Paraziti u organizmu i stres navode se kao glavni uzroci ovisnosti o slatkom. Slatkiši stvaraju sluz u tijelu, na kojoj se razmnožavaju gljivice i bakterije.

Učinci parazita na tijelo:
Paraziti oduzimaju energiju tijelu, potičući potrebu za brzim izvorom energije poput glukoze u slatkišima. Akumulacija masti u tijelu povezana je s prisutnošću parazita.

Metoda čišćenja organizma:
Mješavina lanenog sjemena i karanfilića koristi se za čišćenje tijela od parazita. Za pripremu, koristi se omjer 10 dijelova lanenog sjemena i 1 dio suhih cvjetova karanfilića.

Upotreba mješavine:
Dnevno se uzima 2 ravne supene kašike smjese tijekom tri dana. Smjesu je moguće dodati u kuhanu hranu ili pojesti, a zatim popiti čašu tople vode.

Ciklus konzumacije:
Nakon tri dana uzimanja, slijedi pauza od 3 dana, a zatim se ciklus ponavlja. Ovaj režim se nastavlja mjesec dana.

Reakcije organizma:
Mogući su svrab, osip, promjena boje stolice i urina kao znakovi čišćenja organizma.

Dodatne preporuke:
Za poboljšanje rezultata, preporučuje se upotreba odvara lana.

Konzumacija fermentiranih mliječnih proizvoda, sjemenki bundeve, suncokreta, oraha, peršuna, mirođije, te svježe cijeđenih sokova od voća i povrća također može pomoći.

Važno je naglasiti da, iako su prirodne metode popularne, uvijek treba biti oprezan s takvim praksama i posavjetovati se s liječnikom ili stručnjakom za nutricionizam prije početka bilo kakve nove dijete ili režima čišćenja.

Oglasi - Advertisement