Melina i Haris Džinović se razvode. Jedan od naših najpoznatijih parova, Haris i Melina Džinović, odlučili su da prekinu svoj decenijski brak.

Iako su vezu započeli još 2002. godine i imaju dvoje djece, sina Kana i kćer Dinu, vjenčali su se 12 godina kasnije.

– Melina i Haris su odlučili da se sporazumno razvedu jer je njihova veza već neko vreme bila u teškoj situaciji. Donijeli su odluku koja je u ovom trenutku najbolja za njih i njihovu djecu. Haris se iselio iz vile u Seniacu u kojoj živi Melina sa svojom djecom. Brakorazvodni postupak je u toku i naknadno će biti doneta odluka o tome kako će imovina biti podeljena između njih – otkrio je Pink.rs izvor blizak porodici Džinović.

Inače, ljubavna priča pop zvezde i poznatog modnog kreatora počela je 2002. godine, kada je Melina išla u treći razred. Emocije su im odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom retkom intervjuu priznao da su se “tek našli”. Kako je priznala godinama kasnije, Melina je u vezu sa Harisom ušla bez mnogo razmišljanja. Par se vjenčao nakon 12 godina zajedničkog života, a vječnu ljubav izjavili su 2014. na luksuznoj jahti usidrenoj u blizini Dubrovnika.

Melina je potvrdila nalaze:

– Razumijte me, neću o ovoj temi. Hvala na pozivu, bilo mi je zadovoljstvo – rekla je ona.

Oglasi - Advertisement