Zorica, majka tragično otete i nemilosrdno ubijene Vanje Đorčevske, izrazila je nemogućnost govora i dugotrajnu zbunjenost o razlozima ove pogubne patnje. S teškim srcem i osjećajem očaja, ona strpljivo čeka završetak ovog mučnog poglavlja, još uvijek se boreći da shvati preobrazbu svoje nekad obične egzistencije u živu noćnu moru.

Ne mogu shvatiti kako i zašto su doveli do tragičnog gubitka moje dragocjene kćeri. Unatoč vlastitoj borbi s kroničnom bolešću, odlučan sam ustrajati. Moj jedini fokus je otkrivanje istine iza ovog razornog događaja. Osim toga, moja druga kći trenutno se suočava sa zdravstvenim izazovima i svi se nadamo njenom oporavku. Ljubazno vas molim da budete strpljivi dok tražimo odgovore i razumijevanje za ovaj srceparajući događaj.

Zorica ni u ovom trenutku odbija da daje bilo kakve izjave u vezi sa suprugom. Tvrdi da je njihov odnos bio prijateljski, kako u vrijeme kada je prijavila otmicu kćeri, tako i sada.

– Moram priznati, potpuno sam u neznanju o svemu. Čitava ova situacija mi se čini nestvarnom. Prošlo je pet godina od našeg razvoda, a ja nemam saznanja o postupcima mog bivšeg supruga niti s kim je bio u vezi. Unatoč našoj razdvojenosti, zadržali smo srdačan odnos zbog naše djece. Nikada nismo imali nikakvih sporova oko skrbništva ili roditeljstva; Imao je slobodu da ih viđa kad god hoće ili kad klinci požele – rekla je Zorica.
Njezina se tvrdnja nastavlja, izražavajući njezin nedostatak znanja o potencijalnoj upletenosti njezina bivšeg partnera u kockarske dugove, budući da se svjesno suzdržavala od miješanja u njegove osobne stvari.

Nisam imao saznanja o njegovom osobnom životu, niti sam imao ikakvog interesa za njega. Fokusirao sam se isključivo na djecu i svoje profesionalne obveze. Namjerno sam se udaljila od njega, nadajući se da će mi uzvratiti i dati mi željeni prostor. Naši su se razgovori, kad su se i dogodili, vrtjeli isključivo oko naše djece. Borim se s brojnim neodgovorenim pitanjima o okolnostima ove situacije i sa strepnjom čekam razjašnjenje.

Zorica izričito traži da se ne ispituje o mogućnosti drugog djeteta. Ističe da joj je na prvom mjestu zaštita sadašnjeg djeteta i izražava nepokolebljivo povjerenje u policiju.

Među pet osoba osumnjičenih za otmicu i kasnije ubojstvo Vanje Đorčevske 27. studenog je i njezin otac.

Od tragične pogibije djeteta, ovo je prvi slučaj da se Vanjina majka bavi reklamom.

Oglasi - Advertisement