Godine 2023., točnije 2. prosinca, Marija Šerifović uz pomoć surogat majke podrijetlom iz Sjedinjenih Američkih Država na svijet je poželjela dobrodošlicu svom novorođenom sinu. Rođenje malenog Maria dogodilo se u živopisnom gradu Los Angelesu, a najava njegovog dolaska odjeknula je cijelom regijom, stvorivši senzaciju sličnu udaru eksploziva.

I dok se Šerifović ustručavala iznositi opširnije informacije o svom novorođenčetu i osobama koje su sudjelovale u otkrivanju trudnoće njezina sina, nedavno je debitirala na društvenoj platformi Instagram, zahvalivši se onima koji su od početka stali uz nju i nastavljaju je nuditi. nepokolebljiva podrška.

Lijep pozdrav dragi ljudi, bilo jutro, popodne ili večer, bez obzira gdje se nalazite i kojim se aktivnostima bavite. Zahvaljujem svakome od vas na primljenim srdačnim porukama. Izljev ljubavi je neodoljiv, a njegov utjecaj opipljiv. Moje srce, kao Škorpiona, preplavljeno je obiljem ljubavi koje su mi darovane posljednjih dana. Trebat će mi vremena da sve to obradim, ali budite uvjereni, doći će trenutak kada ću se moći opsežnije i ozbiljnije upustiti u ovu temu. Prvo, želim izraziti svoju vječnu zahvalnost za ljubav i podršku kojom ste nas obasipali. Marija je prenijela zahvalnost te je također napomenula da će unatoč želji da bude s Marijom ispoštovati ranije dogovorene turneje i neće ih otkazati.

Marija Šerifović

Osim što je pjevala uspavanke, novopečena majka je demonstrirala svoje jedinstvene metode uspavljivanja svog sina.

Oglasi - Advertisement