Indira Radić, poznata pjevačica narodne i zabavne glazbe, rođena je 14. lipnja 1966. godine u selu Dragalovci kod Doboja, BiH. Postavši slavnom tijekom 2000-ih, postala je ultimativna superzvijezda na tom području. Unatoč svojim bosanskim korijenima, usred ratnog meteža preselila se u Beograd.

Dok su mediji naveliko isticali njezinu prisutnost, a njezina glazba odjekivala klupskom scenom, skrivene borbe koje je pop pjevačica proživljavala početkom 90-ih prošle su uglavnom nezapaženo. Mediji i danas taje kako je Indira postala majčinstvo s nepunih 25 godina, a tajnu očinske figure svog djeteta nepokolebljivo je čuvala.

Usred eskalacije sukoba u regiji, Indira je početkom devedesetih poduzela hrabar korak preselivši se iz Bosne u Srbiju kako bi zaštitila svog supruga, majku i tek rođeno dijete.

Ipak, u dobi od četiri godine, Severinin otac je bez konzultacija s Indirom donio odluku da ga pošalje natrag u Bosnu, ostavljajući je potpuno nesvjesnom njegovih planova.

Indira, hrabro dijete rođeno od roditelja različitog bosanskog podrijetla, neustrašivo prihvaća svoju novopronađenu vjeru i samouvjereno se identificira kao pravoslavna vjernica.

Oglasi - Advertisement