Još od svog prvog pojavljivanja u Zvezdama Granda, Aleksandra Prijović je stekla ogromno obožavanje kao cijenjena pjevačica unutar domaće glazbene industrije. Od samog početka veliku je važnost pridavala svom imidžu, pomno birajući odjeću i trudeći se zadržati vitku građu.

No, iskustvo trudnoće rezultiralo je potpunom metamorfozom. Kao i mnogim budućim majkama, njezin je apetit skočio u posljednjem tromjesečju, popraćen neodoljivom željom za nezdravim uživanjima.

Uživanje u obilnim količinama slatkih slatkiša, masnih jela, peciva i gaziranih pića postalo je njezina norma. Zbog toga se nakon rođenja djeteta opteretila s dodatna 23 kilograma.

U današnje vrijeme svjedočimo besprijekornom stanju njezine tjelesne građe, potpuno lišenoj bilo kakvog viška kilograma. Umjetnik je otkrio da su željeni izgled uspjeli postići kroz dnevnu rutinu usredotočenu na konzumaciju salata, ribe, raznog povrća, svježe iscijeđenih sokova i dovoljno hidratacije.

Izbacivanjem slatkih poslastica, masne hrane, gaziranih pića i tijesta iz prehrane, Brenina šogorica uspjela je postići željenu građu tijela i skinuti kilograme. Zbog toga je sada još vitkija nego što je bila prije trudnoće.

Oglasi - Advertisement