Posljednja dva dana raznim društvenim mrežama kruži uznemirujući video. Naime, prema Instagram nalogu “serbialive_beograd”, tragičan incident dogodio se u jednoj veterinarskoj klinici u Beogradu. U ovom slučaju, mlada djevojka je intervenirala kako bi spasila susjedovog psa od eutanazije. Ono što je posebno uznemirilo korisnike ove društvene mreže je otkriće da je pas bio savršeno zdrav kada je doveden na zahvat.

 

Kako je već rečeno, osobe koje su psa dovele u kliniku objasnile su da je njegov vlasnik preminuo, te da nisu uspjeli pronaći prikladnije rješenje za nastalu situaciju.

Tijekom trajanja videa, zvučno cviljenje psa služi kao jasan pokazatelj da on vjerojatno naslućuje skori i nepovoljan ishod.

Unutar slike predstavljene na ovoj web stranici nalazi se pas u čijim se očima odražava tuga i koji je preplavljen strahom.

Sigurnost psa je osigurana.
U posljednjem trenutku djevojka koja je snimila ovaj video i spasila psa pobrinula se za njegovu sigurnost dovodeći ga u svoj dom. Sada je siguran i dostupan za posvajanje.

Pogled na ovaj zapanjujući video izazvao je burne reakcije korisnika na društvenim mrežama, što je rezultiralo poplavom komentara koji su preplavili objavu. Evo samo nekoliko primjera odgovora:

“Kakve pojedince mi predstavljamo?” “Ova mlada dama je hrabra osoba.” Treba im oduzeti dozvolu. “Kakav je ovo veterinar?” “Svaka suza ovog psa prolivena će pronaći put do tebe.

Oglasi - Advertisement