Dok se njegova era nazire na horizontu, koja će završiti sa nevjerojatnih dvanaest rasprodanih dvorana u nešto više od mjesec dana, sarajevski glazbeni maestro odlučio je svoje vjerne slušatelje nagraditi s par svježih pjesama. Ovom gestom želi se pojačati ionako žarka atmosfera uoči nadolazećih koncerata.

Ostajući vjeran svojoj nježnoj umjetničkoj naravi, Dino Merlin nedavno je svoj glazbeni opus zaokružio video pratnjom za dvije nove pjesme. Ovo dolazi neposredno prije nastavka nadaleko hvaljene turneje “Mi” koja će se održati u arenama u Zagrebu, Beogradu, Skoplju i Zürichu.

Video pogledajte na linku ispod

Dino Merlin – Skoro će zima (Official Video) – YouTube

“Iz njegovog kreativnog studija dolazi nova balada, “Skoro če zima”, popraćena duetom s multiinstrumentalistom Markom Louisom iz Beograda pod nazivom “Ne radujome se”. Ove dvije pjesme debitirat će uživo na večeri otvaranja niz od četiri rasprodana koncerta u Beogradu.

Merlinov glazbeni izričaj nastavak je osebujne umjetničke priče koja u popularnoj glazbenoj kulturi prevladava više od četiri desetljeća. Riječ je o jedinstvenom i nadaleko priznatom autoru čiji su tekstovi prožeti modernim glazbenim izričajima i suvremenom svjetskom produkcijom. Svojom glazbom Merlin isporučuje čist i snažan izraz ljubavi koji nadilazi generacije, ostavljajući trajan zapis koji je dostupan svima.

Nakon objave novih singlova i video spotova, sarajevski kantautor obratio se publici. “Dragi moji prijatelji, želio bih vam predstaviti dvije zapanjujuće ljepotice. One su sestre blizanke, jedna s Markom, a druga sa mnom. Iako se može činiti da svaka od njih ima svoju posebnu priču za ispričati, to je, zapravo, jedna priča.To je priča o našim životima,našim ljubavima i svim usponima i padovima sa kojima se zajedno susrećemo.Nadam se da ćemo ovu priču još dugo zajedno pjevati.

Video pogledajte na linku ispod

Dino Merlin feat. Marko Louis – Ne radujemo se (Official Video) – YouTube

Nadolazeće četiri rasprodane dvorane u Beogradu, četiri u Zagrebu, dvije u Skoplju i dvije u Zürichu s nestrpljenjem iščekuju obožavatelji kojima će apetiti otvoriti nove pjesme. Ovih dvanaest dugo iščekivanih koncerata nastavljaju “Merlinomaniju” koja je zavladala prije godinu dana kada je Dino Merlin započeo svoju novu svjetsku turneju. U nekoliko dana rasprodao je najveće dvorane u sredinama u kojima je najavio koncert. Ne čudi što je Dino Merlin u javnosti prepoznat kao renomirani umjetnik koji nastupa na najvećim domaćim i svjetskim pozornicama. Njegov jedinstveni šarm i karizma na svakom koncertu su bez premca i svojim obožavateljima pružaju nesvakidašnje iskustvo.

Suradnja BH Telecoma i Samsunga na projektu “Skoro če zima” prepoznala je talent ovog umjetnika. Merlinove izvedbe nisu samo koncerti zbog svoje iznimne produkcijske vrijednosti i ukupne dramaturgije. Mnogi ih opisuju kao sintezu lijepih uspomena i zajedničke energije istomišljenika, što u konačnici rezultira doista čarobnim iskustvom. Nije ni čudo zašto se Merlin često naziva čarobnjakom glazbe i emocija.

Oglasi - Advertisement