Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš sinoć su pričali o svojoj vezi dok su se oporavljali. Ipak, njih dvoje su odlučili da sve svoje brige riješe razgovorom.

– Mama je prvo došla i rekla mi za Alena, nisam imao pojma o čemu priča, bio je prijatelj sa nama godinama, bio je porodični prijatelj. Nikada nisam imala seks sa muškarcem i ne zanima me to. Moje prvo pitanje kada sam izašao bilo je zašto je moja mama ovo spomenula, niko nije znao, čak ni advokat. Mama očigledno pokušava da mi skrene pažnju na tebe da bih mogao da imam seks sa tobom. Istina je to što sam rekao, tako sam i reagovao, ali nisam tako mislio. Nije bitno šta će nam se desiti, ali volim te. Nisam fer, ne želim da mislite da sam loš i da mi treba novac, to nije moj cilj. Zaljubljen sam u tebe, volim te, i osjećam potrebu da budem ovdje jer to želim. Zakleo sam se da je sve istina i prkosno sam rekao da želim da te učinim ljubomornim i da me ne zanima Alen niti bilo ko drugi. Ovo što vam govorim je živa istina. Zamolio sam prijateljicu da kaže Alenu da me čeka, što sam rekao u šali, kao da ne mogu da se dopisujem s njom ako me ne zanima. Došla je žena da me vidi i poremetila mi život. Vidite, izgubljena sam ovdje, ne znam šta radim, sve što vam kažem je istina. Zar ne vjeruješ da te volim, bole me uši od novca i svega. Nisam ovdje da tražim tvoju ljubav Ako misliš da nije pravo vrijeme, u redu je, ali samo želim da ti kažem da te nisam lagao. Zar stvarno misliš da te ne volim? – rekla je Anelli.

– Ne znam, znam da te volim, kad ćeš to da baciš da ne reaguješ tako lakomisleno? upita Janjuš.

– Dokazao si da me voliš i ja ću to nadoknaditi, nisam ti verovala 100%, neću lagati, sad si mi pokazala Norinu sliku i sve mi je rekla, stvarno si me kupio time – rekla je Anelli .

– Kada sam se vratio, počeo si da me lažeš, zbog čega sam se još više udaljio od tebe. Za neke od vaših radnji se više puta pokazalo da lažete, tako da nisam siguran u vašu situaciju. Sada sam potpuno opterećen i imam oko milion stvari na umu. Teško mi je što nisam s tobom, teško mi je ne razgovarati s tobom. Hocu da te zagrlim ali ne mogu, tesko mi je, tesko mi je biti sa tobom, treba mi neko. A osobu koja mi treba, ne mogu da zagrlim jer nisam pri zdravoj pameti. Bio sam potpuno izgubljen, potpuno sam zaboravio da razgovaram sa nekim, zaboravio sam da si ti na mom mestu, nisam znao stvari jer mi je cela ova situacija bila veoma teška – rekao je Janjuš.

Nakon što je razgovor završio, Janjuš i Anelli su se u jednom trenutku zagrlili i počeli da se ljube.

Oglasi - Advertisement