Pitbullovi su izvanredna pasmina pasa poznata po svojoj zaštitničkoj naravi. Posjeduju urođenu sposobnost da osjete kada je novorođenčetu potrebna zaštita i prihvate zadatak koji im je pri ruci. Viralni video koji prikazuje zaštitničko ponašanje pitbulla prema bebi dobio je brojne komentare gledatelja koji su izrazili svoje divljenje odanosti i hrabrosti psa. Pojedini gledatelji doveli su u pitanje i motive snimanja takve situacije, pitajući se koja je bila svrha.

@massi_e_mino

Mino difende la sua sorellina come un vero fratellone 😍💪🙏🐶❤️. Follow us in ig: massi_e_mino

♬ suono originale – MASSI e MINO

Uvođenje novorođenčeta u kućanstvo s kućnim ljubimcem često izaziva tjeskobu kod roditelja. To se posebno odnosi na pasmine za koje se općenito misli da su opasne, poput pit bullova, jer strah i dilema mogu biti još veći. Međutim, iskustvo jednog para sa svojim psom i novorođenčetom bilo je jedinstveno. Imali su uspješnu tranziciju tijekom trudnoće i prvih trenutaka zajedničkog vremena bebe i psa.

Obiteljski ljubimac Mino s nestrpljenjem je čekao dolazak bebe. U virusnom videu, otac bebe je želio pokazati ljubaznost psa prema djetetu. Snimio je video koji je postao viralan, skupivši nevjerojatnih 170 milijuna pregleda. U videu se bebin otac pretvarao da udara djevojčicu. Iako nikada nije slijedio, pas je reagirao trzajući se i skočivši na njega prva dva puta. Međutim, treći i četvrti put pas je ostao miran. Naposljetku, pas je skočio na čovjeka i ugrizao ga za ruku nakon posljednjeg lažnog udarca. Čini se da je pit bull prepoznao oca kao prijetnju djevojčici i tako je želio zaštititi.

Pasmina pasa poznata kao Pitbulls posjeduje izvanredne kvalitete. Oni imaju prirodnu tendenciju zaštititi novorođenčad i preuzeti odgovornost za njihovu sigurnost. To je vidljivo u viralnom videu u kojem se vidi kako Pitbull pokušava zaštititi bebu. Mnogi su gledatelji u komentarima izrazili svoje divljenje postupcima psa, dok su drugi ispitivali motive snimanja ovakvog scenarija. Neki su čak pitali što video pokušava dokazati.

Oglasi - Advertisement