Voditeljka Dušica Jakovljević poslednjih godinu dana ulaže u svoj izgled, a nakon operacije grudi odlučila je da koriguje nos i bradu.

Dušica se na malim ekranima pojavila 2003. godine, kada je imala 22 godine, učestvujući u kvizu “Ruski rulet”, a nedavno je, nakon 10 godina, odlučila da napusti Televiziju Pink i Zadrugu, sa kojom je bila članica dugo vremena vrlo prepoznatljivih lica. Voditeljka je prošla kroz nekoliko nastupa otkako je izašla na scenu.

Uglavnom eksperimentiše sa svojom kosom, a proteklih godina, kako je spomenuto, imala je i estetske korekcije. Dušičin stari video sada je osvanuo na Tviteru, a mnogi su pisali da je voditeljka potpuno neprepoznatljiva.

Izgledala je drugačije i igrala igrice, dok su korisnici Tvitera pisali da je tada bila “kul”. provjeri:

Dušica ne krije da se često podvrgava estetskim operacijama, korigovala je usne, grudi, davala injekcije botoksa. Dušica je više puta otvoreno govorila o estetskoj intervenciji.

“Operisala sam zube, usta i grudi… Svaka žena se oseća bolje kada napravi neke promene. Danas sam sigurnija jer sam zadovoljna sobom. Ako je neko rekao da sam operisana. U redu, neka bude. Ako ne ispunjavam određene standarde, ne mogu raditi na televiziji. ” rekla je jednom, a nedavno je ponovo morala da se ispravlja.

Dušica je nedavno otkrila da se, kada uporedi fotografije iz prošlosti i sadašnjosti, muči da li bi zapalila stare fotografije da može.

“Ima jedna fotografija koja se vrti okolo koja je jeziva jer sve zavisi iz kojeg ugla te neko slika, a ova fotografija je sa neke lokalne TV stanice na kojoj izgledam kao katastrofa. Druga je kada sam kad sam napustio porodilište.Uvek sam imala lepe zube ali sam imala te fasete nisam imala usta pa sam ih radila a obrve su bile potpuno druge a ostatak tela se menjao.nije mi smetalo ali svako malo onda, to utiče na to kako izgledam pre i posle. Ali ljudi vole da vide sliku na kojoj izgledaš loše i onda su kao “pogledaj je ružnu…” Ok, ok, evo. …..Sada ja Nisam vise.Pa da sam tako ruzan ne bih radio na TV.Sta danas znaci ruzan?!Kao da se krije iza tastature i pise da je neko ruzan Isto.Bravo,trebao si mi reci. ..da se nije svađao sa ženama i maltretirao komšije, napisala bi mi pismo“, rekla je Dušica u emisiji „Šou ide dalje“.

Oglasi - Advertisement