U Doboju se jučer dogodio tragičan događaj koji je doveo do prerane smrti 46-godišnjeg Saše K. Šokantno, njegova supruga A.K., stara 33 godine, i njezin suučesnik D.K., koji ima 19 godina, identificirani su kao krivci za ovaj gnusni zločin.

U suradnji su pomno razradili strategiju kako dovesti do smrti Saše K. Ulivši mu sedativ u limunadu, ušli su u prostorije gdje su snažno udarili D.L. Nakon toga su ga svezali i čvrsto mu zalijepili usta trakom.

Kako se neslužbeno doznaje, Sašu je u šumu dovela njegova supruga i navodno ga tri puta ubola nožem u torzo.

Osim kćeri Saše K., još je jedna osoba iskoristila trenutak da pruži uvid u svoj osobni život i dinamiku unutar svoje obitelji. Doznalo se da je Saša K. bio u izvanbračnoj zajednici s znatno mlađom ženom od sebe, zbog čega su mu rođene još dvije kćeri.

Prije nego što nastavim, želim razjasniti da je moj otac bio prilično bogat i uspješan čovjek. Očito je da ga je ova žena privukla od samog početka zbog njezinog imućnog statusa, osobito kada se uzme u obzir njezina prijašnja situacija kao samohrana majka s dvije sestre, koja živi u domu lišenom čak i najosnovnijih potrepština za tipičan život.

Oglasi - Advertisement