Ivica Mišković, koji je u februaru 2021. godine prijavljen za zlostavljanje svoje tada devetogodišnje unuke, pobjegao je s prozora danas na izricanju presude u banjalučkom sudu. Pedofila uhvatila na djelu djevojčica majka.

Optuženi je očuh oca zlostavljane djevojčice. Djevojčica je kasnije rekla da ovo nije prvi put da ju je njen djed zlostavljao. Nakon prijave slučaja, upućena je u bolnicu na pregled. Mišković je nakon toga uspio pobjeći iz Banja Luke i Bosne i Hercegovine i uhapšen je u Njemačkoj po međunarodnoj potjernici.

U međuvremenu, banjalučko tužilaštvo podiglo je protiv njega optužnicu za seksualno zlostavljanje djece mlađe od 15 godina. Prijavljeno je i da je Mišković silovao 12-godišnjeg dječaka 20. januara 2021. godine u Kakanđiju.

“Oduzet mu je telefon i poslat na specijalistički pregled i on je pušten. Istog dana je došao u Banjaluku i narednih nekoliko dana to isto radio mom djetetu. Jednom on Klinac kojeg poznajem od rođenja jer njegovih problema sa životinjama je očuh mog muža”, rekla je tada. Djevojcina majka.

Oglasi - Advertisement