Dragan Marinković Maca, glumac, performer i šarmer iz Sarajeva, drugi je gost Curielove nove emisije “Nije sve tako crno” i upoznaje autoricu i voditeljicu Jovanu Matić Đokić koja govori o odrastanju, unutrašnjim problemima, borbi i uspjehu.

Makar je progovorio i o zabavi, pravom mjerilu vrijednosti, te otkrio kakav je uspjeh za njega danas nemjerljiv.

Ranijih godina pevači su zarađivali tako što su unapred dogovarali “broj” svirki kako ne bi bili zavisni od odlaska u klubove, a samo je jedan od njih radio na potpuno drugačiji način od većine.

– Nedeljko Bajić Baja! Među tim velikim zvezdama… zvali su ga, to je bio stil “moje karte, šta piješ, tvoje je”… bio je ološ, za sve je uzimao karte, stalno se gužvao po halama. Bio je to uspeh – kaže glumac.

Osim toga, Macca ispituje neke poznate žene koje nikada prije braka nisu bile u javnosti i otkriva po čemu se njegova žena razlikuje od ostalih.

– Jovani nije potrebno medijsko eksponiranje. Ona nije žena kao ovi “društveni”… ove budale, zaglavljene sa svojim muževima i dosadne pa su se pretvorile u kreatore i moraju izaći u javnost. Tako ja odgajam svoju djecu, pustim ih da se bore sami, umjesto da kažem: “Evo ga McGinnov mali”. Jebi se Maka, napravi svoje ime – rekao je Maka.

Oglasi - Advertisement