Đole i Gagi Đogani odrasli su u beogradskom naselju Mirijevo. Njihovo skromno prebivalište, koje su dijelili s ostalom rodbinom, bilo je u zapuštenom stanju. Izražavaju divljenje svojoj širokoj obitelji koja živi u poznatom naselju Orlov.

U jednom slučaju, ekipa Kurira imala je priliku istražiti kvart u kojem žive poznati plesači. Prijatelj iz djetinjstva Đoleta Đoganija izrazio je samo divljenje i pohvale.

– Moj drug Đole i ja smo bili kolege iz razreda. Pronašli ste točnu lokaciju. Đole je sa roditeljima, majkom, braćom i sestrama živio u ovoj ulici. Kuća je jako napredovala otkako su tu živjeli Đole i Gaga. Srećom, moj prijatelj je postigao veliki uspjeh, savladao prepreke, istražio svijet, a neimaštinu i teška vremena ostavio je u prošlosti – rekao je Đoletov prijatelj.

Luna Đogani, Gagi Đogani, Đole Đogani

Prvotna kuća u kojoj su odrasla braća Đogani je srušena. Na njenom mjestu sada stoji nova kuća, koja se nalazi upravo na mjestu gdje su stanovali njihov amidža Šaban i njegov sin kada je naša ekipa posljednji put bila u ovom kraju prije četiri godine.

“Bili su zaista izuzetni pojedinci koji su živjeli baš na ovom mjestu. Međutim, taj period je odavno prošao. Iako su proživjeli nedaće, uspjeli su se transformirati u ličnosti od integriteta”, rekao je u tom trenutku Đoganijev stric.

Prema riječima Đoganijeve pratiteljice, plesačica je konstantno ispoljavala osebujnost koja ih je izdvajala od vršnjaka.

Đole se oduvijek izdvajao iz mase svojim osebujnim manirima koji su vrlo brzo plijenili pažnju ljudi. U dobi od 14 godina napustio je ovo mjesto, dok je Gaga još bila dijete. Pronašli su stan, što je za njih označilo početak boljeg života. Iskreno sam oduševljena zbog njih. No tu nije kraj. Đole nikada nije zaboravio odakle je; s ponosom nosi svoje korijene. Čak je i svoju djecu doveo u posjet domu iz djetinjstva. Tijekom svog života bio je uzorna osoba – ljubazan, staložen i lijepog ponašanja. Ne mogu naći nijednu negativnu stvar za reći o njemu. Presretan sam njegovim uspjehom, a isto se može reći i za cijelu njegovu obitelj. O Gagiju ili Đoletu nitko ovdje ne bi rekao ništa negativno jer oni su uvijek bili izuzetni i nema razloga da se kaže drugačije. I dalje im želim puno sreće dok marljivo rade i pronalaze radost u svojim nastojanjima, rekao je Đoletov prijatelj iz djetinjstva.

Oglasi - Advertisement