U posljednje vrijeme vijesti o novoj romansi u emisiji brujale su u velikim domaćim medijima.

Kada su se pojavile fotografije na kojima je pevačica Tijana Milentijević, poznata kao “sultanova žena”, i reper Vuk Mob ljube ramena, na internetu je izbila prava bura komentara. Ubrzo su njihovi Instagram nalozi preplavljeni emojijima, nakon što je reper otkrio kako je “namirio” pevačicu, koja je progovorila i o njihovim počecima.

“Svako, kada mu je stalo do nekoga, postane ljubomoran. I ja sam bio ljubomoran, ne previše, ali jednostavno nisam dao sve od sebe. Vjerovao sam mu i mislim da je i on vjerovao meni, a povjerenje je najvažnije , rekla je Tijana Tijana Em, otkrivajući kako je ušla u vezu sa njim.

“Vuk me kontaktirao na Instagramu i onda je došao u moju emisiju. Čuli smo se, vidjeli smo se i onda smo imali vezu. Hvala Bogu da smo se lijepo proveli, iskreno se nadam u toku. Tek smo u našem drugi mesec, tako da nam je sada dobro“, rekla je ona i dodala da se još nije baš preselila u Vukovu vilu, ali ne krije da je češće kod njega nego kod nje. Vlastiti stan:

“Nisam se selio, ali provodimo toliko vremena zajedno i provodim toliko vremena sa njim, to je istina. On radi isti posao kao i ja i to mi je veliko olakšanje jer je on momak koji me razumije.” On me podržava u svemu. Rekao mi je da treba da izgledam lepo i seksi, što je mnogo značilo za moj posao. Bio je tu kada sam snimao spot i apsolutno me podržavao u svemu. Nikada ranije nisam imala ovakvog partnera. Imao sam napetosti i blokade, ali ne sa njim. Uživam u svemu što je sa njim, i obrnuto, mnogo mi znači kada je on tu. Bio je tu”, rekla je Tijana Miltijević.

Spomenula je i vjenčanje:

“Čak ni ne pričamo o venčanju i ne razmišljam o tome. Trenutno želim da se fokusiram na svoju karijeru i svoje pesme i mislim da se on isto oseća. Za sve postoji vreme i jedino bitno je da smo sada srećni”, rekla je ona.

Oglasi - Advertisement