Voditelj Milan Milošević iznenadio je sve priznanjem da je dao otkaz na Televiziji Pink, samo nekoliko meseci nakon vesti o odlasku Dušice Jakovljević. Kasnije je odlučio da se vrati na mesto voditelja rijalitija “Zadruga”. Otkrio je da mu je drago što se vraća na Pink TV.

Kako je otkrio odmah iza kapije, sada je bio dobro plaćen za posao koji je obavljao.

“Sve u životu košta, a niko ne dobije nešto za ništa. Publika zna da sam dobro plaćen za ono što radim. Deset mjeseci su ljudi prvo pisali o mom odlasku pa o povratku. Moj lični utisak je da jesam. da ne izlazim iz zadruge. Vratio sam se gde je trebalo, sve je bilo spremno da spalimo Balkan”, rekao je Milan medijima i dodao:

“Imao sam sastanak sa Milicom i Željkom Mitrović i glavnim producentima. Bilo me je sramota, bilo me je sramota što sam otišla tako iznenada usred sezone. Bez razmišljanja, bez ičega. Ali kada sam otišla, sve je prošlo jako Milošević je brzo zaključio medijima: „Moj povratak nema nikakve veze sa odlaskom drugih. Brzo smo se našli. Bili su sretni što sam se vratio među Pinkovo ​​jato i rekli da pripadam tamo. “

Oglasi - Advertisement