Incident je izazvao značajan interes zbog zadivljujućih pojedinosti. Umireni otac izrazio je uvjerenje da je njegova nasljednica imala epizodu astme, što je dovelo do njezinog silaska s uzvišene površine. Lazić je odlučio da se suzdrži od daljeg razgovora dok ne prođe 40 dana od ukopa.

Iako postoji opća znatiželja oko njezinih okolnosti, od iznimne je važnosti da pokažemo suosjećanje prema njezinoj obitelji, budući da smo mi jedini pojedinci koji uistinu shvaćaju dubinu njihove patnje. Naša privrženost pravoslavnim običajima zahtijeva period od 40 dana tijekom kojeg održavamo šutnju.

Budući da sam dio MUP-a, osiguravam stalan kontakt s Isom Ahmedom Salemom Ahmedom, ravnateljem policije Dubaija. Nakon što istekne razdoblje od 40 dana, odmah ću otputovati u Dubai kako bih aktivno sudjelovao u istrazi koja je u tijeku, dajući svoje dragocjene doprinose.

Objavom na Facebooku dao je do znanja da ima jaku sklonost pojasniti da su njezini suputnici u Dubaiju izuzeti od svake sumnje, zbog čega su im vlasti odobrile povratak kući. Osobno je molio policiju za njihovo oslobađanje. Dodatno je istaknuo namjeru komuniciranja s javnošću u roku od 40 dana te ih zamolio za strpljenje do tada.

Oglasi - Advertisement