Danas, kada je plastična hirurgija preovlađujuća, izgled se lako može promeniti… Podrezivanje pazuha, smanjenje nosa ili povećanje grudi, usana ili zadnjice nikada nije bio lak zadatak, ali visina je najvažnija, barem za sada. , nemoguće je promijeniti. Nakon što znamo ko je najviši, a ko najniži pevač, znamo i ko je “džin” među pevačicama i kome trebaju obrazi da bi poljubio devojku!

Nekim pevačicama ne možete ni da pretpostavite visinu… Neki su pravi “giganti”, dok drugima samo par centimetara nedostaje da budu prave lepotice!

Željko Joksimović je divan umetnik. Ne samo da je jedan od najboljih u poslu, on je uvijek ljubazan džentlmen. Njegovo tijelo i oblik bili su gotovo savršeni za muškarca. Srećno je oženjen, a njegova visina od 183 centimetra dovoljna je da se on i njegova supruga Jovana savršeno slažu!

Saša Kovačević važi za jednog od najboljih momaka domaće estrade. Neke devojke su požalile što nema deset centimetara više, a jedina zamerka na njegov izgled bila je visina od 177 centimetara! Po našem mišljenju, zgodnom pevaču to nimalo ne smeta, jer je uvek okružen izuzetno lepom partnerkom.

Aleksandrar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, samo je centimetar niži od Sareta. To nije bila prepreka za Lukasa, koji je osvojio svaku ženu koju je poželio, uključujući i suprugu kolege koja mu je rodila ćerku, pre nego što su se razveli. Aka ima nižu stopu hitova i nesumnjivo je “najskuplja” pop zvijezda.

Možemo bez zadrške reći da je Marko Bulat polučovek! Sa visinom od skoro dva metra, tačnije 198 centimetara, Brat nosi titulu najvišeg pjevača narodne muzike na našim prostorima.

Većina žena bi se složila da je Zdravko Kolić savršena visina za muškarca. To je verovatno zato što je pevač bio najveća zvezda nekadašnje Juge, voleli su ga i stari i mladi, a i dalje je velika muzička ikona. Čola, koji je visok 184 centimetra, ima glas pun energije i snage na čemu joj mnogi zavide!

Naravno, tu je i Radiša Trajković Đani, visok 170 cm, ali pun energije i atmosfera nastupa je uvek na vrhuncu!

Najniži pjevač na sceni bio je pokojni Đej Ramadanovski, visok samo 165 centimetara. Pevač se često šali na račun njegove visine, pa je mnogo puta rekao da mu nije problem da ljubi visoke devojke, pa sa sobom nosi merdevine na koje može da se popne ako treba. Još niži od njega je Zoki Šumadinac, koji se na internetu proslavio pesmom “Autotune”. Zoki je visok nešto više od metar i po.

Ice Nigrutin je skoro duplo viši od pokojnog Džeja! Reper je takođe velika šala, sa visinom od 200 centimetara pravi je nasmejani džin, dok je Sergej Tetković emotivni “džin” visok i dva metra. Za sebe kaže da je emotivna osoba i uživa u njegovim nježnim pjesmama.

Oglasi - Advertisement