Samo nekoliko dana nakon što je razotkriven kao preljubnik i nevjerni suprug koji se upustio u seksualni odnos sa svojim svekrom, Hunino Virgilio javio se kako bi dao objašnjenje za svoje postupke. Opisao je kako je završio u zagrljaju Edielsona Oliveire, oca supružnika njegove kćeri.

Kad se suočio s brazilskim novinarima, sebe je prikazao kao žrtvu i opisao svoj odnos kao pun toksičnosti.

Prema Virgiliju, neprestano su ga bombardirali prijetnjama zbog kojih se osjećao vrtoglavo i dezorijentirano. Njegov je napadač naizmjence prijetio da će si okončati život i obećavao da će poslati nekog drugog da to učini. Povrh toga, napadač je prijetio i da će mu oduzeti sina Virgilija. Kumulativni učinak ovih prijetnji ostavio je Virgilija u krhkom stanju uma.
Mladić nije uspio pojasniti motive navodnih prijetnji koje mu je uputio svekar. Umjesto toga, izrazio je želju da osmisli plan kako uhvatiti svog svekra u zamku kako bi se oslobodio njihove veze.

Kako bih prikupio dokaze protiv njega, morao sam se prilagoditi njegovoj manipulativnoj taktici. Srećom, sada uz sebe imam pravnog zastupnika. Uz njihovu pomoć, istina će neizbježno biti otkrivena i cijeli Brazil će shvatiti događaje koji su se dogodili; konkretno, kako je on utjecao na moj život.
Prošlog utorka Virgilio je na Facebooku podijelio video na kojem se prikazuje žena predstavljena kao njegova punica. U videu je otkrio da je bila izložena prijetnjama Edielsona dvadeset godina bez predaha.

Istodobno, svog je tasta nazvao monstruoznom osobom, dok je istodobno dobio početni izljev podrške putem komentara na društvenim mrežama.

Najpopularniji komentar ispod TikTok videa intervjua je bio: “Suosjećam s ovom osobom.” Od svih komentara dobio je najviše lajkova.
Tijekom tog razdoblja, Kamila Oliveira, Virgilijeva žena, suzdržala se od daljnjeg promicanja. No, zanimljivo je da je obiteljski skandal javnosti iznijela upravo 25-godišnjakinja iz brazilske Araraquare.

Pregledavajući očev mobitel iz čiste znatiželje, Oliveira je otkrila niz intimnih dopisivanja i snimaka iz kojih joj je bilo jasno da su njih dvoje iza njenih leđa bili u romantičnoj i seksualnoj vezi.

Nakon neočekivanog i zbunjujućeg iskustva djevojka je odlučila podijeliti detalje na Facebooku i Vacapu. Međutim, ono što je počelo kao privatna stvar brzo se transformiralo u spektakl koji je dobio veliki publicitet.

Oglasi - Advertisement