Prethodne večeri folk glazbenik Đani i njegova supruga Slađa priredili su rođendansku zabavu u čast svoje voljene Sofije koja je nedavno napunila 18 godina.

Mnoštvo uglednih gostiju uputilo se u jedan beogradski restoran, a među njima i cijenjena pjevačica Zlata Petrović, koja je bila u društvu sina Jovana Pejića.
Po dolasku Zlate Petrović, njen sin Jovan izrazio je nezadovoljstvo takvom situacijom. Očekivalo se da će se s njom fotografirati uz pripadnike sedme sile, no umjesto toga on je izrazio svoju frustraciju vičući na nju.

Nakon toga, Zlata je izašla pred sedmu silu i otkrila da je Jovan u negativnom emotivnom stanju.
Zlata je ispričala da njezin sin ima jaku averziju prema slikanju, što često rezultira njegovom razdražljivošću. Unatoč tome, ona ga opisuje kao izvanredno dijete. Zlata priznaje sinove osjećaje i poštuje njegovu želju da ne bude fotografiran. U vezi s nadolazećim rođendanom razgovarala je o svojim planovima.

Zlata je otkrila: “Moja namjera dolaska ovdje nije bila konzumiranje vode neugodnog okusa, već uživanje, uživanje u dobrom društvu, pa čak i sudjelovanje u glazbenom nastupu.

Oglasi - Advertisement