Miloš Biković nedavno je potvrdio vijest da se neće pojaviti u iščekivanoj trećoj sezoni nadaleko hvaljene serije “Bijeli lotos”. Prema službenom priopćenju HBO-a, donesena je odluka da se s Bikovićem raziđe i napravi izmjene u liku.

Ovu informaciju bez imalo ustručavanja brzo je potvrdio i sam glumac oglasivši se.

Odrastajući u naciji razorenoj sukobima, svjedočio sam grozotama bitke. U dobi od 11 godina potražio sam utjehu u skloništu, proživljavajući beskrajne dane i nemirne noći dok je moja domovina bila bombardirana.

Duboka destrukcija koja se odvijala tijekom tih mučnih trenutaka iskustvo je koje nikada nikome ne bih poželio. Tekući sporovi nemilosrdno traju, obuhvaćajući svaki kutak svijeta.

Iako svaki sukob posjeduje različite kvalitete, svi su obilježeni neospornom aurom veličine. Moja najdublja želja je da ovi sukobi prestanu, dopuštajući ljubavi da prevlada kao prevladavajuća sila.

U ovom trenutku nalazim se usred svrhovitog i koncentriranog nastojanja usmjerenog u mom smjeru. Cilj ove kampanje, potaknut utjecajima iz vanjskih izvora, uspostavlja opasan presedan koji ugrožava temeljnu bit kreativne slobode.

Biti odabran da se pridružim cijenjenom ansamblu Bijelog lotosa, televizijske serije kojoj se jako divim, ogromna je privilegija. Suradnja s tako cijenjenim kolegama samo jača moju zahvalnost za ovaj pothvat. Nažalost, vanjski čimbenici koji nisu povezani s kulturološkom osjetljivošću zabranjuju moje sudjelovanje i odlučan sam u održavanju svojih načela suočen s potencijalno štetnom pričom.

Oglasi - Advertisement