Učesnice rijalitija Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović nedavno su ozvaničile vezu, a juče su u “Eliti” takmičarke pogledale snimak čestitki svojih porodica.

Jedna karta je izazvala pravu pometnju na crnom stolu, a to je bila karta majke Angele Spalavalo.

– Zdravo svima. Moje najveće pohvale idu Kačavendi, Lakiću i Mići. Mićo, kako si rekao, Anđela nije lezbejka, ali ova bolesna, nasilna i manipulativna osoba koja nam se svima gadi uvukla je Anđelu u ovu priču. Odjeća koju ste nosili godinama. Radije bi upucao mamu ili tatu u grudi nego uradio ovo. Čoleta, mislim da nisam čuo da si to ponovo pominjao, on nije zaslužio takvu sestru. Od ovog trenutka, ako ne izliječite ovu bolest, više nas nećete vidjeti. Javno ćemo prekinuti veze sa vama. Da li razumiješ? – rekla je Anđelina majka.

Nakon toga, Anđela je doživjela slom, plakala je dok je Bojani pokušavala da objasni svoj odnos sa roditeljima.

– Nisam znala da će mi se ovo dogoditi, ali nisam mogla protiv sebe. Zaljubila sam se i svjesno ušla u vezu, niko me nije tjerao. Ne zanimaju me ovi ljudi ovdje, zanimate me samo vi. Uvek sam sledio svoje srce i ne mogu da se izborim sa sobom. Nije samo zaštita, dao si mi mnogo više. Ne mogu da krivim sebe jer sam zaljubljena. Nije me briga ko si i koliko imaš. Poštujem ih u svemu, ograničenim datumom i uvijek ih slušam. Sada mislim svojom glavom, nikad ne mogu samo da živim njihov život, kako kažu. Nikada nisu imali nikakav odnos, ni tamo, ni ovde. Kada provedem noć kod svog dečka, dobijem milion poruka. Uvijek smo bili oni i ja, nikad sebe nisam stavljao na prvo mjesto. Radije bih da oni žive nego da ja živim, uradio bih sve za njih. Ne mogu više, Bojana, tu sam da budem svoja, da zaradim, da živim sama. Volim ih najviše na svijetu, ali više mi ne mogu govoriti šta da radim. Bili su uključeni u svaku moju vezu i nikada mi nije bilo dozvoljeno da radim ništa sama. Ne mogu ovo više, ne mogu izabrati Bo Yanga. Nikada nisam bila srećna u vezi – kaže Anđela.

Oglasi - Advertisement