Sarajevski kantautor Dino Merlin je iz velikog interesovanja izveo četiri koncerta u beogradskoj Štark areni i podjednako mnogo puta izašao pred zagrebačku publiku pobravši gromoglasne aplauze.

Pevač je ovoga puta iskoristio priliku da razgovara sa hrvatskim medijima i pričao o brojnim aktuelnostima, samom koncertu, ali vrlo retko – pričao je o svom privatnom životu. Na koncertima se hvalio kako je postao djed, a sada ističe koliko je ponosan na svoju djecu.

Kako se razumije, ima kćerku Naidu i sina Hamzu, koji se obojica rijetko viđaju u javnosti. Ne bave se javnim poslovima i ne vole da se pojavljuju u medijima.

– Smiješno je, znaš kako egzistencija diše – ovako je valovita. Ovako dolaze sretni i nesrećni trenuci u životu, ali uvijek je važno biti dostojan trenutaka u kojima se nalazite. Važno je ostati čovjek u najosnovnijim stvarima. Pretpostavimo da sam jako sretan zbog svojih intimnih dijelova, jer nikada nećete čitati o mojim sinovima koji voze “lamborgini” ili “ferari”, kako su ponosni na miris… Moja djeca su pristojna i vrijedna -Job- objasnio je Dino HRT i dodao:

– Najveća sreća mi je kada priđe taksista i kaže: “Znam tvoje pesme i sve, ali deca su ti skromna”. Ovo je vaše najveće dostignuće. Srećan sam što živimo pristojno i što smo ujedinjeni sa narodom.

Oglasi - Advertisement