Među mlađom generacijom nema traženije glazbene zvijezde od Aleksandre Prijović.

Svoj uspjeh ne pripisuje samo suprugu Filipu Živojinoviću, već i roditeljima Borki Mihajlović i Nedeljku Prijoviću, kao i menadžeru Danijelu Blažiću Blašku.
Od samog početka Prijovićine karijere, njezin predani i trajni suradnik bio je odgovoran za koordinaciju njezinih nastupa u zemlji i inozemstvu, kao i za usmjeravanje njezina profesionalnog puta.

Aleksandra Prijović

Dokaz tome može se pronaći u mnoštvu fotografija objavljenih na Blaškovom Instagram profilu. Oni koji su bili bliski s Danijelom potvrđuju kako je on nepokolebljivo vjerovao u njezin trijumf od samog početka, stojeći uz nju iu usponima i padovima.

Aleksandra Prijović

Unatoč tome što se više voli držati podalje od očiju javnosti, opće je poznato da je uložio ogromnu predanost i naporan rad kako bi Priju doveo do sadašnjeg vrhunca uspjeha. Dok drugi pokušavaju kapitalizirati njezinu slavu i izvući plodove, Blažić promatra sa strane, marljivo koordinirajući pjevačičine angažmane i neumorno radeći iza scene. Od trenutka kad su im se putevi ukrstili, međusobno su se poštovali i surađivali u najboljem interesu njezine karijere. Preuzeo je odgovornost da osigura da pjevačica izgradi svoju karijeru na način koji je u skladu s njezinim težnjama. Njezini poslovni napori bili su mu najveći prioritet. Štoviše, Blaško gaji duboko divljenje i pijetet prema obitelji Živojinović, te ga srdačno dočekuju na svim njihovim feštama. Kad su se tek upoznali, njihov zajednički cilj bio je da ona poboljša svoje vokalne sposobnosti, budući da se već isticala na natjecanjima svojom jedinstvenom bojom glasa, elegancijom i simpatičnom osobom koja je imala odjeka u publici.

Aleksandra Prijović

Aleksandra je dio posebne kohorte pojedinaca kojima je lojalnost, predanost i nepokolebljiva podrška Blaški na prvom mjestu. Unatoč brojnim izazovima na putu, uspješno su prošli kroz svaku prepreku. Kako se Prija penjala na ljestvici uspjeha, brojni su je menadžeri, tvrde insajderi, tvrdili da će je zastupati, no ona je ostala pri odluci da će samo Blaško voditi njezine nastupe, nastupe i koncerte. Bila je odlučna zadržati svoj tim netaknutim. Opće je poznato da Blaško nije samo estradni menadžer, već i osoba od integriteta, poštenja i pouzdanosti.

Oglasi - Advertisement