Dana 10. siječnja u Dubaiju razorna tragedija odnijela je život mlade pjevačice Andrijane Lazić, a njezini ožalošćeni rođaci nisu se mogli pomiriti s ovim teškim gubitkom.

Andrijana je u pratnji prijatelja otputovala 7. siječnja, da bi tri dana kasnije tragično umrla nakon pada s 24. kata u Dubaiju.

Nebojša Lazić, ožalošćeni otac, tragično je potvrdio poražavajuću vijest 10. siječnja, na dan incidenta, oprostivši se od svoje kćeri na svom Facebook profilu.
Jutros je preminula moja voljena kći, inače odvjetnica. Donjela si neizmjernu radost u moj život od trenutka kada si se rodila 2. studenog 1995. Svi su govorili da si ti centar mog svijeta, Anči. Od milja sam te nazvao svojim malim odvjetnikom, iako bi se ponekad bunio. Mnogi su tada šutjeli, a šute i sada kad ja govorim. Ali ti si se, draga moja, žestoko borila da slijediš očeve stope. Često si me iritirao, ali to je bilo samo zato što sam ti želio samo najbolje. Duboko sam te volio, i ti si to znao. Vaše su riječi imale moć izazvati bijes u meni, ne zato što sam bio James Bond, već zato što sam bio osjetljiv otac na potrebe svoje kćeri. Ispričavam se za svaki put kada sam povisio ton ili učinio bilo što da te uznemirim. Uvijek sam ti želio najbolje i iskreno mi je žao. Ranjivost očeva prema kćerima dobro je poznata pojava. Nebojša je izrazio razumijevanje za ovu dinamiku kada je primijetio da po izgledu vrlo lako može razabrati emocije svoje kćeri. Međutim, tragedija je pogodila njihovu otpornu obitelj kada su primili poražavajuću vijest o smrti svoje kćeri, zbog čega se njihov svijet srušio.
Često se kaže da su mala djeca bezbrižna, ali istina je da starija djeca donose veće brige. Možda sam bio previše pažljiv prema tvojim potrebama, zbog čega sam reagirao impulzivno, što je jednostavno moja priroda. Svjestan sam vaše dobrote i želje da pomognete drugima. Kad bi ikad bio problem, odmah bi viknuo: “Tata, nemamo peć koja radi!” Uvijek si bio velikodušan i tu za mene. Bol zbog gubitka tebe je neopisiva, nezamisliva i nepodnošljiva. Svaki dan poželim da se mogu zapitati zašto više nisi tu. Radost koju sam osjetio kad si diplomirao i ušla u odraslu dob je uništena. Jutros se sve promijenilo. Moj život, život moje majke, život Stefi i život Toma nikada neće biti isti. Nema te i nitko ne može popuniti prazninu nastalu tvojom odsutnošću. Ne znam hoćemo li smoći snage za dalje, ali pokušat ćemo, nadajući se da si pronašao mir i da te anđeli čuvaju. Ove iskrene riječi prenijele su na Facebooku.

Oglasi - Advertisement