Modna kreatorka Sonja Vuksanović bila je u braku sa pjevačem Željkom Šašićem punih deset godina prije nego što se udala za Acu Lukasa, sa kojim je dobila kćer Viktoriju, za koju se udala sa 18 godina.

Mediji su pratili njihov brak, ali i krah njihove ljubavi, a Sonia je uvijek važila za fatalnu ženu koja je uvijek privlačila pažnju javnosti. Kasnije se udala za Aku Lucasa, a njih dvoje su se prije nekoliko godina odlučili razvesti.

Ipak, neko vreme nakon razvoda od Lukasa, Sonja je primećena sa turskim pevačem i milionerom Ozkanom Senom, koji je došao u Beograd samo zbog nje, kada su njih dvoje navodno ljudi u vezi.

Ekipa emisije “Paparazzi Love” odlučila je da optužbe stavi na probu. Pratili su Sena dok je stigao u Beograd da upozna Sonju, pre nego što su snimili prvi snimak Lucasovog bivšeg i slavnog pevača.

Ozkan je potom prenoćio u hotelu u centru Beograda, koji je koštao nekoliko stotina evra, pre nego što je otišao u kafić u Novom Beogradu, kvartu u kojem Sonia ima i butik.

Nekoliko minuta kasnije pojavila se Sonja. Pili su sa još jednim prijateljem i odlično razgovarali. Nakon nekog vremena, Sonia je prva izašla iz kafića, a za njom i Ozkan, koji je taksijem otišao do hotela.

O romansi Sonje Vuksanović sa turskim pjevačem Ozkanom Senom, Aca Lukas tvrdi da je sve planirao

– Sonia nema ništa s njim. Taj incident je bio dogovoren, ali ona nije shvaćala da je sve što mi je uradila bilo namjerno. Upravo smo otplatili svoj iznos, pogledajte sad ovo! Dolaze budale da zarade, a onda puste Sonju da radi njihov marketing, a sve je preko mene. Video sam jednog Turčina i on je bio Aka Lucas, pa je hteo da bude poznat kroz mene, ali zabavi se, mali! Veće ribe zahtijevaju veći mamac. Ne obraćam pažnju na takve crve. Šta dovraga svi rade? Kada ne vidi smisao u tome, izbjegava Sonju. Zato neću ni reagovati. Bio je prevelik za njega, a medijski prostor je dobio preko mene. Imam bolje stvari nego da se bavim ******, napravio sam pjesmu i sad snimam spot. Kao što sam rekao, biće to nešto što nikada ranije nije urađeno, ali to je moj stil – rekao je Lukas, prenosi The Republic.

Oglasi - Advertisement