Posljednje Severinine fotografije izazvale su veliku pozornost korisnika društvenih mreža, koji smatraju da je ovo izdanje njezino najzanimljivije do sada.

Odjevena u elegantno plavo odijelo, samouvjereno je pokazala svoj bogati dekolte kao žarišnu točku. Odabravši minimalistički pristup, lice je ukrasila neupadljivom šminkom, a kosu oblikovala u meke kovrče, savršeno nadopunivši svoj cjelokupni izgled ukusnim nakitom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Komentari su bili preplavljeni divljenjem, dok su pojedinci izražavali svoje strahopoštovanje propitujući izvor izuzetne ljepote i šarma koje subjekt posjeduje. Kao odgovor, uslijedilo je nijemo priznanje, popraćeno potvrdom vječnog kraljevskog statusa, čvrsto utvrđujući subjekt kao kraljicu.

Tijekom prethodnog intervjua otkrila je koje su tajne njezinog besprijekornog izgleda i kako ga uspijeva održavati.
Priznala je da je u prošlosti donijela čvrstu odluku da se suzdrži od preplavljivanja svog tijela štetnim tvarima. Na neki način vjeruje da napreduje prema potpunom iskorijenjivanju toksina iz svoje prehrane, iako ima jak apetit i u potpunosti uživa u uživanju u hrani.

Kako bi održao svoju kondiciju, posvećuje se vježbanju do šest puta tjedno i slijedi discipliniranu rutinu konzumiranja pet malih obroka dnevno.

Severinin nedavni izlazak s prijateljicom, fotografkinjom Sonjom Dvornik, podigao je veliku pozornost. Njezina zadivljujuća prisutnost bila je naglašena korzetom s dubokim dekolteom.

Oglasi - Advertisement