Njegov otac oprostio se od stradalog Duška Đorđevića (32), zvanog Moša iz Velikog Gradišta, koji je preminuo juče kada je počeo da pliva za Časni krst na Fejsbuku.

Saobraćajna nesreća dogodila se juče ujutro u 8.40 u selu Ostvo, nekoliko kilometara udaljenom od Velikog Gradišta, kada se pokojnik spremao da dopliva do Časnog Krsta. Podrazumijeva se da je vozač prilikom naglog skretanja zbog nedovoljne brzine prešao iz desne trake u lijevu i na kraju pao u rijeku.

-Moj sin je otišao sa puta večnosti u najboljim godinama i tugovaćemo do kraja mog života, moja beba i naša porodica zauvek. Najbolnija stvar u ovom životu je gubitak deteta. Ima li veće tuge i bola od ovog trenutka? Neka počiva u miru i neka ga anđeli čuvaju. Tvoj tata te voli i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti. Sine, znaš da idem na dijalizu, prestaću, i tu sam sa tobom jer mi više ništa nije važno. Voli te tvoj Moša – napisao je slomljeni Čivorad Đorđević, koji je kasnije objavio fotografiju sa sinom.

Ubrzo zatim, a nekoliko sati kasnije, objavio je i pesmu „Što te nema” pevača Ake Pejovića i Željka Joksimovića iz popularnog filma „Tom”. Živolad je svojim pratiocima poručio i kada će sina poslati na vječni počinak.

– 21. januara u 13 časova održaće se sahrana mog sina Đorđevića Duška Moše, napisao je čovek, ispod ovog teksta je samo nekoliko komentara za saučešće i za porodicu koja je neočekivano izgubila podršku člana porodice.

Podsjećamo, rezultati obdukcije pokazali su da je mladić preminuo od utapanja. Potvrđeno je da Đorđević nije zadobio povrede. Njegov prijatelj nije povređen u nesreći, ali je pretrpeo hipotermiju i nalazi se na lečenju u požarevačkoj bolnici, ali se očekuje da će ga lekari uskoro pustiti. Sumnja se da su mladići požurili u Veliki Gradište nakon što su kobnog dana odveli prijatelje u obližnja mesta, navodno i zato što je Đorđević želeo da stigne na vreme i dopliva do Časnog krsta.

Oglasi - Advertisement