Poznati astrolog Pavel Globa, poznat po preciznim astrološkim prognozama, otkrio je znakove zodijaka koji će se susresti s poteškoćama u 2024. godini.

OVAN

Pojedinci iz vatrenog znaka, posebno Ovan, pripremaju se za godinu punu iskušenja i nevolja. Već u veljači počinju se javljati komplikacije na radnom mjestu, potencijalno izazivajući sukobe s višima i smanjujući utjecaj Ovnova među njihovim vršnjacima. Čini se da je njihova nedavna potraga za autonomijom i odbacivanje društvenih normi možda pomaknula granice koje su smatrane prihvatljivima.

VAGA

Pojedinci koji su rođeni pod horoskopskim znakom Vaga mogu se susresti s značajnim zdravstvenim preprekama u nadolazećoj 2024. godini. Vječni nemiri koje prolaze mogu spriječiti njihov napredak i potencijalno rezultirati padom njihove monetarne imovine. Astrolog im savjetuje da pridaju najveću važnost svom fizičkom i mentalnom blagostanju jer bi zanemarivanje toga moglo izazvati ozbiljne posljedice.

RIBA

Prema predviđanjima astrologa, osobe rođene u horoskopskom znaku Riba susrest će se s izazovnim razdobljem u 2024. Suočit će se s srceparajućim završetkom značajnog partnerstva, koje su možda nenamjerno previdjeli unatoč njegovom skorom raskidu.

Do kraja godine, Ribe će izaći iz svojih kušnji, susrećući se s oživljavanjem svoje unutarnje ravnoteže, novopronađene snage i povećane razine samopouzdanja, unatoč preprekama s kojima su se suočavale.

Oglasi - Advertisement