Pevačica Aleksandra Prijović napravila je nezaboravnu atmosferu na svom drugom zagrebačkom koncertu, gde će nastupiti ukupno pet puta, a među onima koji su cenili njene hitove bila je i njena koleginica Milica Pavlović. I sama Milica se uveliko sprema za veliki koncert zakazan za 23. decembar u Beogradskoj areni, o kojem je sada govorila.

“Pored pune probe sa bendom, plesača, harmonije, kostima i pune probe sa rediteljem, imam dve probe. Kada dođete na koncert u Areni, videćete koje sam još probe imao. Razmišljala sam o tome“, otkrila je Milica u emisiji „Nikad nije kasno“, ističući da i dalje povremeno nastupa: „Sada to radim povremeno jer se ozbiljno spremam za beogradski koncert, ali to radim da bih više doprinela i takođe plaćanje. Ali počevši od prije 5,6 dana, prestali smo nastupati. Ono što će se desiti u Beogradu biće poklon moje 12-godišnje karijere regionu.”

Mika je ponovila da mora da vrati poklon: “Da, to sada znamo, ali nemam problema sa tim. Očekivala sam da će biti negde”, priznala je.

Pevačica je istakla i podršku koleginici Aleksandri Prijović, koja obara rekorde na pozornicama širom regiona – „Srećna sam što smo mi mladi pokazali da smo sposobni i za velike muzičke događaje. Da, ona misli da je ovo jedan put. sve su to dobri pokazatelji.Pored fenomenalnog Aleksandra tu je i Tea koju ne mozemo da preskocimo.Ispada da hteli to nekome ili ne ovo je godina zene.Uzecu nas troje i dam primjer, a svako od nas je sretan što nam publika na ovaj način odgovara, što je i ljepota ovog posla”, rekla je Milica prije nego što je iznijela ocjenu muškaraca u pop muzici:

“Primjetite, njih nema na mapi. Mislim da nam ženama dozvoljavaju da dominiramo ove godine.”

Iako je Milika zvijezda estrade, veoma je svjesna razlike između estrade i svakodnevnog života, objašnjavajući: “Ja pravim veoma jaku razliku između te dvije stvari. Kada su reflektori upaljeni, ja imam odgovornost. Znam. taj javni posao je kakva potreba,ali sa druge strane ja stvarno ne robujem,zato kad ustanem ujutru me vidis svuda.Dobro je sto mogu mirno da spavam.Nikad sebi ne dozvoljavam izgubim svoj rutinski i društveni život.“Imao sam iste prijatelje od osnovne škole do srednje škole. Drago mi je što moram da se zadržim ovde na Zemlji. “, rekla je pevačica, koja je takođe rekla da tek treba da pronađe emotivnog partnera.

“Pa ne znam gde bi trebalo da se pojavi? Možda će da se okači na reflektoru arene ili da popravi šrafove? Sad ih nema, ali biću srećna, meni se ovakvi ljudi mnogo sviđaju.” Milika Milica Pavlović otkrila je da je nedavno prvi put pokazala unutrašnjost doma u kojem je odrasla u Gornjem Bunibrodu.

Oglasi - Advertisement