Rano jutros odjeknula je eksplozija u kući koja se nalazi u Ševinoj ulici u Zemunu. U nesretnom događaju muškarac je smrtno stradao, a žena je teško ozlijeđena.

U Urgentni centar zaprimljena je pacijentica srednje životne dobi, oko 50 godina, koja je zadobila ozljede glave i opekotine po tijelu. Prevezena je u ustanovu na hitnu medicinsku pomoć.

Prema preliminarnim izvješćima, čini se da je do eksplozije plina došlo putem kanalizacijskog sustava.
Nakon što se kuća oca i kćeri savila pod utjecajem neke nepoznate sile, tri vatrogasne ekipe ostaju na lokaciji kako bi istražile i pomogle.

Ekipa Zavoda za javno zdravstvo je po dolasku izvršila mjerenja na terenu gdje je još uvijek vidljiv plin u zraku. Srećom, trenutno nema razloga za zabrinutost za dobrobit pojedinaca u blizini.

Prema informacijama koje je prikupio RTS, u pitanju plinovodni sustav nije kvar na samom sustavu. Umjesto toga, čini se da se neprijavljeni slučaj štete dogodio tijekom građevinskih aktivnosti u neposrednoj blizini prebivališta.

“Srbijagas” je, pre nego što je bilo šta zvanično preduzeto, doneo odluku o proaktivnoj obustavi isporuke gasa na navedenom području grada.

Oglasi - Advertisement