Članovi žirija “Zvezde” često su ljuti na kandidate, što dovodi do žestokih rasprava među njima, što se dogodilo Mariji Šerifović u nedavnoj epizodi emisije.

Nakon uzbudljivog obračuna Dine Surjića i Ersana Pilice, Marija Šerifović je urlala na kandidate kako bi kontrolisala stav i pjevanje jednog od njih na bini.

Iako su obojica pokazali neverovatan talenat, Elson je bio dominantniji na sceni, što je žiri pohvalio, ali pohvala nije izostala ni za Dina.

– Što se tiče Dina, bio si tako osvežavajuće prisustvo na sceni, boja, energija, ponašanje, sve je bilo super, žao mi je što nisam mogao da glasam za tebe. Piletina je standardna i prijatna, ti Dino, ako Bog da, dođi kod mene – rekao je Sehar Ražnatovič, kada je Saša Popović uzvratio:

– Seka bi glasala da joj Viki nije rekla – odbrusila je Saša, ali ih ova provokacija nije prevarila.

– Prvi kandidat je pevao lepo, slatko, čisto i korektno, ali je drugo mesto tako završilo, ali to ne znači da ste loši. Elsone, prva pjesma je odlična, a druga je stvarno dobra. Marija je zarežala dok je objašnjavala kako Pilika peva.

Bosanci su Dinu hvalili da pjeva kao muzičar i glasali za njega jer je svirao harmoniku, dok je Pilica rekao da je ustajao i umoran, dok je Mili oduševljeno podržao oba kandidata.

Oglasi - Advertisement