Priča kontroverzne učesnice rijalitija Miljane Kulić zabrinula je ukućane jer misli da je ponovo trudna, ali ovoga puta sa Lazarom Kulićem Zolom (Lazar Čolić Zola), sa kojim je nedavno pokušala da pobegne od elite.

Njena majka Marija Kulić još ne može da dođe sebi i sada se ponovo javila da prokomentariše novonastalu situaciju.

– Mislim i nadam se da će pobediti. Čudovište stvara dijete za rijaliti program i ona vjeruje u sve o njemu. Ovog puta, Bog će je pogledati zbog njene gluposti. Još sam joj rekao da ne možeš ići tamo gdje ti je bivši bez spirale. Kako da znam da li se, kada i sa kim miri. Vi ne znate njenu situaciju, a ona, ni slučajno, ne treba mi spirala jer prvo, nakon svega što su uradili i rekli, neću se nagoditi ni sa kim, a drugo, Neću imati seks tokom ove sezone, čak ni slučajno. Nema šanse. Vjerovao sam joj jer su imali puno prljavštine, skraćeni komad drveta. Ovo je njeno obećanje, luda radost – kaže Marija Kulić.

Podsjećamo, Zola je diskvalifikovan iz rijalitija i trenutno boravi u Beču.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su potom zajedno pobegli iz rijalitija, a Miljana se vratila u “Elitu” kada je cimerima otkrila šta se dogodilo.

– Diskvalifikovao se. Trebali bismo pregovarati za stanove, ili Paradise Island, jer smo na nečemu. Međutim, tražio je da mu se odmah u istoj sekundi do kraja rijalitija da 100.000 evra. Naravno, niko nije pristao na ucene – rekla je tada Mirjana.

Oglasi - Advertisement