Žena i njezin suprug odlučili su živjeti s njezinim romantičnim partnerom.

U nastojanju da smanje troškove života, par je odlučio pozvati još jednog muškarca u svoje kućanstvo. Jennifer Martin, zajedno sa suprugom Danijelom i ljubavnikom Tajom, krenula je u novo poglavlje života, suživotom u domu u kojem je i dvoje djece. Svoju nekonvencionalnu vezu vide kao “financijsku blagodat” u svjetlu skoka cijena, budući da je teret znatno olakšan kada troje odraslih sudjeluje u troškovima.
“Prije nego što se Taj pridružio našem kućanstvu, Daniel i ja bili smo suočeni s financijskim poteškoćama. Troškovi života u ovom kraju su prilično visoki”, podijelila je Jennifer, stanovnica Richmonda u Virginiji. Godine 2008. Jennifer i Daniel vjenčali su se i ubrzo postali roditelji dvoje djece. Kako se bližila pandemija koronavirusa, donijeli su odluku da Taj preseli k njima i doprinosi plaćanju stanarine. Prije Tajova dolaska njihovi su mjesečni troškovi iznosili 1500 eura. S Taj sada doprinosom, ukupni troškovi, uključujući i neke troškove za djecu, smanjili su se na 650 eura.

S ukupnim godišnjim prihodom od približno 142.000 eura, uspjeli su akumulirati dovoljno ušteđevine za kupnju kuće. Cijena njihovog novog doma iznosila je 300.000 eura. Jennifer je izrazila svoju zahvalnost prema Tyu, priznajući da bi bez njega njihov san o vlasništvu nad kućom ostao nedostižan. Primijetila je da je nekoliko pojedinaca njezine dobi u Richmondu vlasnici kuća, a oni koji to postižu obično postižu ovu prekretnicu u svojim srednjim ili kasnim 30-ima. Jennifer je također primijetila teške financijske okolnosti s kojima se susreću mnogi ljudi koje poznaje, a koje su dodatno pogoršane teretom otplate studentskog kredita.
Reguliranje vlastitih obrazaca spavanja.

Jennifer i njezini partneri, Daniel i Taj, uspostavili su jedinstveni raspored spavanja u svom kućanstvu. Dogovorili su se da će Jennifer provesti dvije noći u Danielovoj spavaćoj sobi, nakon čega će dvije noći provesti s Tajom u njegovoj sobi. Ovo pravilo će se nastaviti i kada se presele u svoju novu kuću. Dok neke poligamne zajednice vjeruju da svakom pojedincu treba osigurati vlastitu spavaću sobu, Jennifer priznaje da im to nije izvedivo zbog prisutnosti njihove djece. Umjesto toga, mijenja se između kreveta svake dvije noći i nosi košaru s potrepštinama za noć, kao što su krema za lice, noćna krema i njezino trenutno štivo, iz sobe u sobu. Jennifer nastoji osigurati pošten raspored spavanja, uzimajući u obzir potrebe i sklonosti svih uključenih strana.
Osim toga, spomenula je da su i njezin suprug i ljubavnik povezani s drugim osobama. “Daniel održava tjedni kontakt sa svojom partnericom, a Taj je u vezi na daljinu dok povremeno ide na spojeve s drugima. Osobno sam uspostavio još dvije ležerne veze, jednu sa ženom i drugu s muškarcem koji su također povezani jedni s drugima”, objasnila je.

Oglasi - Advertisement