Nakon prošlogodišnje milijunske pljačke u Stuttgartu, Mirnesa Bešlić, koja je privukla pažnju javnosti, otkrila je da je u zatvoru razvila romantične osjećaje.

U intervjuu za njemački RTL izrazila je želju da se što prije uda za novog dečka. Najintrigantniji aspekt njihove veze je to što se nikada prije toga nisu vidjeli.
Na pitanje kakva joj je novogodišnja želja, Mirnesa je iznijela svoje mišljenje. Spomenula je da joj se dečko već obvezao i da je službeno predložila brak. Međutim, smatra da će proces odobravanja njezinog prijedloga biti nevjerojatno dugotrajan.

Kad su je upitali o hitnosti iza njihove odluke da se vjenčaju, objasnila je da je njihov trenutni način komunikacije ograničen na pisano dopisivanje.

Prema Mirnesi, trenutna ograničenja sprječavaju nas da se sastanemo licem u lice ili uključimo u video poziv putem Skypea. Međutim, istaknula je da, ako su u braku, sva ta ograničenja više ne bi vrijedila.

Bez imalo sumnje, njezina je odluka ovog puta nedvojbeno “ispravan izbor”, kako je izjavila.

Mirnesa je izrazila zaprepaštenje nevjerojatnom sličnošću između nje i njenog zaručnika, ističući da je pismo neporeciv dokaz njihove savršene kompatibilnosti.

Prema njezinim riječima, oduvijek je željela partnera koji dijeli njezinu želju za osnivanjem obitelji i koji posjeduje urođeno razumijevanje čežnje svake žene.

“Tek kad sam se našla iza rešetaka, konačno sam srela čovjeka koji će postati ljubav mog života”, ispričala je.

Kako kaže Mirnesa, sa svojom budućom svekrvom već je obavila telefonski razgovor. Međutim, ona predviđa da će proći neko vrijeme prije nego što bude mogla u potpunosti uživati ​​u svojoj novopronađenoj radosti.

Naime, njezin budući suprug trenutno služi zatvorsku kaznu zbog počinjenja pljačke, a na slobodu se očekuje tek u studenom 2026. godine.

Mirsenal je u obranu svog zaručnika izjavila: “Možda sam sudjelovala u kriminalnim aktivnostima ili sam se transformirala u kriminalca, ali to me ne smatra automatski nižom osobom. Nepravedno je ishitreno osuđivati ​​nekoga samo na temelju njegove upletenosti u jedan ili više zločina. Ljudi imaju sposobnost evoluirati i transformirati. Kako netko sazrijeva, perspektive i misli prolaze kroz duboku promjenu.

Izražavajući svoju želju za novim početkom, spomenula je svoju namjeru da krene na novo putovanje sa svojim dečkom, zamišljajući neobično prebivalište smješteno u mirnoj prirodi. Uz težnju da prošlost ostave iza sebe, planovi im uključuju i zajedničku izgradnju obitelji.

Oglasi - Advertisement