Poznati srpski glumac Miloš Biković u utorak je sa svojom dugogodišnjom devojkom Ivanom Malić na svet doneo sina Vasilija.

Glumcu je ovo prvo dete, pa nije propustio priliku da organizuje proslave koje će trajati do zore, kako je to običaj u srpskim porodicama.

Inače, Miloš Biković je više puta isticao da mu je porodica najveća podrška u životu, a posebno majka Marija.

Podrazumeva se da ima brata Aleksandra, koji se zamonašio pre 11 godina.Nakon što je Milošev otac preminuo 2006. godine, najveći teret u porodici pao je na majku, što je bio i najosetljiviji period za glumčevo odrastanje.

Kako je to Miloš jednom opisao, njegova hrabra i snalažljiva majka Marija bila je najzaslužnija za ono što je danas.

– Moj uspeh joj nije mnogo bitan. Vjerovala je da ću postati glumac, ali me nije mnogo ohrabrivala. Podržala me kada je moja karijera krenula uzlaznom putanjom – rekao je jednom Biković, otkrivajući šta je prvo kupio majci kada je primio prvu veliku uplatu.

– Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj doneo krznenu kapu iz Rusije i veoma joj se dopao. Pokloni joj nisu toliko važni. Odrastao sam u Kalaburmi i mnogo smo se selili jer nismo imali svoj stan – rekao je Biković i dodao:

– Moja porodica je nekada bila veoma imućna, ali smo posle Drugog svetskog rata izgubili sve zbog nacionalizacije. Moj otac je bio direktor velike kompanije u Austriji i zarađivao je mnogo novca, ali sam osjećao da život nije tako ugodan. Moj brat je – rekao je jednom glumac.

– Veći deo života proveo sam sa majkom, a iako sam se vrlo rano osamostalio, to je bila moja ličnost u detinjstvu, pa kažu, ne sećam se. Sa tri godine sam imao svoju energiju, svoj način, svoju logiku. Moj otac često putuje i radi u inostranstvu, tako da je on figura koja često nestane. Naravno, radost je još veća kada je tata tu – kaže glumac. Roditelji su mu se razveli kada je imao 6 meseci, a Miloš je otkrio da li je to uticalo na njega.

– Mislim da izostavlja da psiholozi to mogu bolje i složenije da kažu. Ali koliko ja znam, očevi i majke su neophodni za zdrav psihički razvoj. Naravno, ako su otac i majka zajedno, to ne znači uvijek da to garantuje zdravu psihologiju, oni moraju biti i što zdraviji, a možda je ponekad razvod zdraviji za dijete od mogućeg nasilja. Ali sigurno će otići. Napad na porodicu je napad na dušu, što se zapravo dešava u društvu.Ovaj napad na uništenje porodice je zapravo uništavanje mentalnog zdravlja budućeg pojedinca, cijele države i cijelog čovjeka. rase. „Glumac iz TV serije „Balkanska ulica“.

Inače, Marija se pojavljivala na premijerama filmova i predstava svog sina.

Oglasi - Advertisement