Kontroverzni Milojko Božić otkrio je priču o razvodu od Milijane Bogdanović. Bogdanović, koji je od Božića mlađi 53 godine, bio je predmet goleme medijske pažnje zbog njihove romantične veze.

Kako kaže Milojko, u određenom periodu se zaljubio u svoju partnericu i javile su se razne emocije. On priznaje da je njegova partnerica žena sa svojim željama i da je to moguće ako je zainteresiran biti s njim. Ipak, upozorava da će to biti kraj njihove veze ako bude izdan. Nažalost, njihovo zajedničko vrijeme na Parovima bilo je pokvareno njezinim postupcima. Unatoč tome što su dvaput izlazili iz showa, nisu se uspjeli pomiriti. Nakon toga ga više nije pokušavala kontaktirati. Milojko priznaje da je sklon emotivnim slomovima. Otkrio je i da mu pažnju privlače mlađe žene i djevojke.
Milojko je otkrio da ga je sramota pažnje koju mu žene posvećuju na Facebooku. Počevši od njegove 24. godine pa sve do njegove 40. godine, žene su flertale s njim i slale mu razne slike. To se dogodilo Milijani, a nije bilo primjereno s obzirom na prisutnost djece. Jedna mu kćer nije zamjerila, ali druga jest, pa su zbog toga nakratko prekinuli komunikaciju.

Oglasi - Advertisement