Kada je Anita Stanojlović priznala da komunicira s Mateom Carom, Jovana Tomić Matora doživjela je nervni i emotivni kolaps. Intervenirao je tim osiguranja koji je razdvojio dvije osobe. Tomić Matora se nakon toga počela osjećati loše, lutati po prostorijama i povraćati. Prijatelji su joj brzo priskočili u pomoć.

Tomić im je nakon otprativanja u sobu za rehabilitaciju otkrio istinu o njihovoj imovinskoj situaciji. Priznala je da su posljednja sredstva potrošena na njihovo vjenčanje početkom godine, prije nego što je nastavila prepričavati pojedinosti svog razgovora s Anitinom majkom.

Tomić je ispričao kako je njegova partnerica očekivala da će stati u njezinu obranu, kao što je to uvijek činio do sada. Međutim, suočio ju je s neiskrenošću prema njemu i ona je u suzama priznala u osamljenom prostoru: “Izbrisala sam sve naše poruke, ali moji osjećaji prema tebi ostaju jaki.

“Marko Đedović je pitao: ‘Ako te voli, zašto si se dopisivao s njom?’

Matora je izrazio svoju zahvalnost ženi koja je učinila više od toga kako bi mu ugodila i učinila da se osjeća posebnim. Čak ga je odvela da upozna i njegovu majku i dala sve od sebe da ih zbliži.
“Dedović je primijetio da je Mića često komentirao izuzetne kvalitete crne majke.

Tomić je svoj bijes iskazao pitanjem je li ženi bio cilj potrošiti novac na vjenčanje, pokloniti ga sinu, a potom se vratiti na mjesto gdje su sada. Pitao se je li to doista bio njezin cilj. Tomić je podijelio svoju borbu s bolesnom majkom koja je nastala zbog postupka ove žene. Suze svakog oca su ga duboko boljele dok je bjesnio.
“Žana Đorđević uputila je riječi utjehe Matori, pozivajući je da se smiri i pribere.

Matora je sa žaljenjem i sramom izrazila izvinjenje Ani Spasojević i Rešićki. U početku je vjerovala da je jedan od njih protiv nje, ali je kasnije shvatila da to nije tako. Matora razmišlja o svojim postupcima i vlastitom ponašanju, izražavajući nevjericu kako se mogla toliko spustiti. Srami se svojih postupaka i smatra da se oni loše odražavaju na njezin odgoj. Matora ističe da nikada nikome nije namjerno naudila.

Žana je napomenula da se u umjetnu oplodnju može ići bez tuđe pomoći, zalažući se za autonomiju pojedinca u procesu zagovaranja za svoje dijete.

Kako kaže Matora, Marko i Tamara naišli su na protivljenje svojih roditelja koji su pokušavali zaustaviti njihovo vjenčanje. Roditelji su molili i čak i prijetili kako bi obeshrabrili sindikat.

Tijekom emitiranja “Elite” Matora je ostalim natjecateljima otkrila neke informacije. Napomenula je kako ju je Anitina majka upozoravala na Anitu, čak ju je opisala kao zlu i bez ljubavi prema vlastitom djetetu. Osim toga, ispričao je Tomić, Anitina majka nije željela preuzeti brigu o Anitinom djetetu, sve dok joj nisu ponudili neku novčanu naknadu.

Oglasi - Advertisement